Blestemați

Blestemați

1.5K Reads 80 Votes 10 Part Story
Maria By _Maria_L_ Updated Nov 01, 2019

Înainte, când spuneai Zirah te gândeai la cele șase regate din care este alcătuit și la echilibrul care exista între oameni și creaturi. 

Acum, când spui Zirah te gândești la război, la răzbunarea după care toți tânjesc și la faptul că nimeni nu a învățat nimic din trecut. 

Războiul pe care vârcolacii și vampirii îl porniseră împotriva oamenilor a luat sfârșit la fel de brusc pe cât a început. Timp de zece ani a fost o liniște deplină, doar calmul de dinaintea furtunii. 

Atunci când regele Irosului, regele Wallhului și regele Strarosului mor aproape în același timp, războiul izbucnește din nou. Noii conducători ai ultimelor două regate au de gând să facă Irosul să dispară de pe suprafață Zirahului. Iar de această dată nu mai este vorba decât de o ambiție prostească, ci este vorba de răzbunare. O răzbunare care fusese cauzată de o alta.

Noi alianțe se formează, iar războiul nu rămâne doar între cele trei regate. Încetul cu încetul, Zirahul se transformă într-un loc al morții. Fiecare luptă pentru a-și apăra viața și, mai presus de toate, regatul din care face parte. 

Printre trădări, crime și înscenări, povești de dragoste fragile ca niște fluturi iau naștere, însă sunt zdrobite aproape din primele clipe. 

Și cum nimic nu este lăsat la voia întâmplării, două destine se împletesc sub semnul aceluiași blestem. Iar din acel moment nimic nu mai este la fel.


Copertă realizată de TomorrowGraphics (@brutus_baluba)