Imperiul stelei însângerate

Imperiul stelei însângerate

7.1K Reads 1.1K Votes 18 Part Story
Alyx T. Everett By cimitir Updated Jan 02

S-a născut din flăcări. A călcat pe cadavre. Lyre e una din Săbiile lui Azrael, Arhanghelul Morții, și detestă îngerii cu toată puterea ei, pentru ceea ce a devenit din cauza lor.

După ce Arhanghelul a transformat-o într-o armă și a rupt-o de cine era, trăiește într-o lume în care salvarea a devenit idealul cel mai înalt al imposibilului. Arhanghelii sunt denaturați, cu sufletele mistuite de focurile iadului, cu coroane însângerate de spini, iar Imperiul Umbrelor vrea să-i vadă îngenuncheați. Îngerii sunt morți, decăzuți și distruși, iar demonii bântuie suflete și împing mințile umane spre nebunie.

Lyre este forțată să ucidă în schimbul păstrării celui mai mare secret al ei, unul ce o poate distruge. Dar atunci când marioneta își rupe sforile și fuge spre libertate, un nou întuneric o cuprinde. Lyre e atrasă într-un joc periculos dincolo de extrem și la marginea decăderii, dezgropând trecutul ce ar fi trebuit să moară odată cu coroana. Cu fiecare bătaie a ceasului, se apropie clipa în care va trebui să aleagă. În care va trebui să nu se mai autodistrugă. În care va trebui să se înalțe. Cu fiecare secundă care trece, povestea omului mort devine mai adâncă decât oasele sau respirația, iar dușmanii cer sânge pentru sânge. Fâșiile din trecutul ei țes o pânză de minciuni și distrugere, ce poate fi descusută numai prin sacrificiu.

Costul adevărului este războiul. Ești gata să privești lumea cum arde?*

dark fantasy. mister. paranormal. acțiune;

coperta: @brutus_baluba în grupul @TomorrowGraphics;

NaNoWriMo 2019.