Pull The Trigger

Pull The Trigger

1.6M Reads 72.9K Votes 52 Part Story
~.Maya.~ By MayaCrazyKat Updated Oct 18

"The story where the good girl falls for the villain"
 
      Își prefera viața placidă. Iubea monotonia și ridica în slăvi singurătatea. Era un suflet solitar și un caracter pașnic. Era prinsă între dorința de a se îndepărta de tot ce îi tulbura liniștea mult dorită și incapacitate de a lăsa totul în urmă. Și totuși, Emilia Bellini era menită să devină o piesă esențială într-un joc al vieții și morții, al loialității și trădării, al răzbunării și disperării, din care nu avea să iasă neafectată...
	
     Însă a devenit conștientă de asta doar după ce l-a întâlnit pe el. 

    Poseda autoritate într-o lume în care ea nu își avea locul. Era temperamental, intimidant, acerb, ardent, enigmatic și un caracter animalic și imprevizibil. Era o influență negativă și incontrolabilă, un suflet damnat și cel mai groaznic coșmar al ei. Antonio Calistro era menit să o schimbe și să o distrugă în toate modurile posibile... Dar același era și efectul ei asupra lui.

	Captivă într-o lume lipsită de control, Emily riscă să îl piardă și ea pe al ei, laolaltă cu tot ce încearcă să protejeze și să păstreze intact. Dar timpul nu poate fi dat înapoi și inima și pacea ei reprezintă deja mizele unui joc pe care nu are șanse să îl câștige. Nu când existența ordinarului devine nulă pentru ea. Nu când simpla prezență a unui bărbat pe care îi este interzis să îl iubească o dă peste cap și îi tulbură întreaga ființă. Nu când echilibrul dispare total în alegerile și scopurile ei.

		Și mai ales, nu când riscă să piardă totul.

Toate drepturile rezervate © MayaCrazyKat.

Scrii foarte bine. Felicitari! Ti-am citit toate capitolele in doua zile. Astept cu nerabdare urmatoarele (deja sunt frustrata)
GiuliaMelania GiuliaMelania Aug 26, 2015
cum se numeste melodia de la media? P.S e foarte faina cartea :)
DanaCiobanu DanaCiobanu Aug 25, 2015
Deci m-am apucat și eu să îți citesc cartea. Mi se pare o poveste interesantă, nu am putut înainta mai mult de atât, dar te voi prinde eu din urmă pentru că vreau să văd cam cum descrii tu întâmplările și ce idei ai. Spor la scris, draga mea!
AlinaPodaru AlinaPodaru Jul 31, 2015
buna scumpo,am venit sa te sacai putin si aici cu cateva stelute si comentarii:*
justgabii justgabii Jun 02, 2015
Iti admir munca extrem de mult , imi place felul in care tu exui toate astea , am citit si the one night stand , si mi se pare impecabil scrisa ... Am si o intrebare ; cum se numeste a doua melodie folosita la trailer ?
Dark_soul76 Dark_soul76 Apr 07, 2015
Hei am citit doar 2-3pagini si e super imteresanta. Poate o sa citesti Blanche Wolf.