For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Pull The Trigger

Pull The Trigger

2.4M Reads 101K Votes 55 Part Story
~.Maya.~ By MayaCrazyKat Updated Apr 09

"The story where the good girl falls for the villain"
 
      Își prefera viața placidă. Iubea monotonia și ridica în slăvi singurătatea. Era un suflet solitar și un caracter pașnic. Era prinsă între dorința de a se îndepărta de tot ce îi tulbura liniștea mult dorită și incapacitate de a lăsa totul în urmă. Și totuși, Emilia Bellini era menită să devină o piesă esențială într-un joc al vieții și morții, al loialității și trădării, al răzbunării și disperării, din care nu avea să iasă neafectată...
	
     Însă a devenit conștientă de asta doar după ce l-a întâlnit pe el. 

    Poseda autoritate într-o lume în care ea nu își avea locul. Era temperamental, intimidant, acerb, ardent, enigmatic și un caracter animalic și imprevizibil. Era o influență negativă și incontrolabilă, un suflet damnat și cel mai groaznic coșmar al ei. Antonio Calistro era menit să o schimbe și să o distrugă în toate modurile posibile... Dar același era și efectul ei asupra lui.

	Captivă într-o lume lipsită de control, Emily riscă să îl piardă și ea pe al ei, laolaltă cu tot ce încearcă să protejeze și să păstreze intact. Dar timpul nu poate fi dat înapoi și inima și pacea ei reprezintă deja mizele unui joc pe care nu are șanse să îl câștige. Nu când existența ordinarului devine nulă pentru ea. Nu când simpla prezență a unui bărbat pe care îi este interzis să îl iubească o dă peste cap și îi tulbură întreaga ființă. Nu când echilibrul dispare total în alegerile și scopurile ei.

		Și mai ales, nu când riscă să piardă totul.

Toate drepturile rezervate © MayaCrazyKat.

 • mafia
Baby-Bugga-Boo Baby-Bugga-Boo Jul 18, 2017
Nu va uitati la cartea mea.Este plina de violuri si scene nepotrivite pentru toate varstele.Nici macar nu stiu de ce am scris-o.
Mada231200 Mada231200 Mar 06
Hey! Iti ador toate cărțile,dar vreau sa știu dacă ai renunțat la cărțile celelalte pe care le-ai început și nu le-ai terminat:))))
               Spre exemplu,cartea mea favorită a fost the one night stand.... 
               Dar al doilea volum mi-a plăcut și mai mult și vreau sa știu dacă mai continui
alaina7000 alaina7000 Feb 10, 2017
Felicitări! Este o carte foarte reușită. Continua tot așa. Bafta
crtpas crtpas Jan 25, 2017
Ce se intampla cu Emily dupa intalnirea cu tatal ei? Are mustrari de constiinta? Cum o va trata Antonio?
Kill-Em Kill-Em Feb 24, 2017
Daca doresti o noua coperta poti apela la cartea mea de coperti
crtpas crtpas Dec 28, 2016
Este cel mai complex personaj masculin pe care l-am întâlnit. De ce cartea a rămas la acelaşi stadiu? Vreau un final! Cer prea mult?