Barbie | uređuje se |

Barbie | uređuje se |

375K Reads 12.2K Votes 41 Part Story
Anđela By AngelaStilinski Completed

Mislila sam da imam sasvim normalan život, isplaniran i siguran, srećan. Do te jedne noći. Upoznala sam momka zbog kojeg sam počela da gubim razum. Izgovarala sam stvari koje nikada ne bih. Uvidjela sam monotonost svoga života. Unio je promjenu u njega. Unio je avanturu, ushićenost, sreću i ljubav. 
Ono šta nisam znala iza njegovog drskog tona i predivnih osmijeha je istina koja se krije i bolna prošlost koja ga je promijenila i napravila distanciranom osobom koja je sada. Zato sam pokušala da budem najbolja i unesem tu istu ushićenost i sreću u njegov život, kao što je on meni. I ljubav. Ponajviše ljubav.

Mislim, mogao je bar da mi kaže koliko je opasan njegov posao. Ili da mi kaže šta osjeća. Šta trenutno misli. Stvarno. Taj momak me toliko zbunjuje. Nikada ga neću skontati. Mogao je bar da mi kaže zašto se vratio. Šta ga je natjeralo da ostane i nakon što smo se upoznali. Zašto sam ja bila drugačija? Stvarno. Nikada mi ništa ne govori. Čekaj, je l' mi to visi končić sa haljine?

Ovo je moja prva priča koju sam pisala ko zna koliko davno i trenutno je uređujem, da bude bolja. Budite zato blagi, ipak je prva. :)

I dalje ne vjerujem da ima preko 200k reads. Šta?

ostavljena ostavljena Aug 07
Pa prvi put čitam, vidim da svu obožavaju ovu priču. Hajde da vidimo...
Htedoh da kazem da peti put citam a onda tek vidim da su neki presli i deseti put... :D
IsabellaHower IsabellaHower Mar 24, 2016
Zao mi je sto ranije nisam obratila paznju na pvu pricu.. Ovo je PRESAVRSENOO. I ja se slazem da se od ove price mize napraviti film. Svaka cast. Jako mi se svidha❤❤😃
yogabugy yogabugy Mar 24, 2016
Neverovatno koliko je dobro.  Opsednutost.  Ima li neko neku preporuku, šta da čitam?
-DreamStory_ -DreamStory_ Aug 15, 2016
Prestala da brojim posle petog puta, pisi jos ovakvih prica!
Andrea_Styles15 Andrea_Styles15 Dec 30, 2015
Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhah tako je smiješna xD