THE EVIL DOCTOR!!

THE EVIL DOCTOR!!

8.4K Reads 159 Votes 4 Part Story
tesoro By tesorohuns Updated Sep 10

"Oi Rosalie cepat lah lambat lah awak ni" Dr Kasyaf

"Eh Dr buat apa kat sekolah saya ni sibuk lahh" Rosalie

"Mummy awak suruh saya ambil awak balik sekolah" Dr Kasyaf

"Ehhh sorry sikit ehh mummy saya tak bagitahu pun saya pagi tadi Dr jangan pandai-pandai ehh...Entah-entah Dr nak culik saya kan..." Rosalie

"Excuse me saya ni Dr tau berpelajaran tinggi dan bertauliah lagi. Apa awak fikir saya ni takde kerja nak culik anak dara orang" Dr Kasyaf

"Kalau macam tu call mummy saya dulu" Rosalie

Rosalie masih ragu-ragu untuk naik dengan Dr kasyaf.Memang lah Dr ni pernah rawat aku but dia still stranger so aku kena berhati-hati dengan dia.

"Nah awak cakap dengan mummy awak sendiri" Dr kasyaf 

Kasyaf memberi telefon kepada Rosalie.

"Ok mummy" Rosalie

"Betul tak darling Rosalie " Dr kasyaf

"Hurrmmm.... Dah lah bukak pintu ni cepat" Rosalie

Dr kasyaf sengih sinis je.
*
*
*
*
*
*
*
Marilah ramai baca cerita ni haaa tak nak baca takpe . cerita ni aku buat bila mood ada and cerita ni berdasarkan apa yang aku berangan time kat kelas and time nak tunggu orang amik aku balik