Taken [Liam Payne] BEFEJEZETT

Taken [Liam Payne] BEFEJEZETT

114K Reads 5.7K Votes 42 Part Story
Anonymwriter By anonymwriters99 Completed

Prológus

- Megkérjük a Londoni járat utasait fáradjanak a 4-es beszálló kapuhoz. - hangzott az utasítás a párizsi reptéren. Megfogtam a kis kézi poggyászomat és felálltam a helyemről. Elindultam a nekem megfelelő beszállókapuhoz. A légi utas kísérő kedvesen a helyemre vezetett ahol az időmet fogom tölteni legalább 4 órán keresztül. 
Mért pont London? 
A szüleim tavaly meghaltak egy balesetben. Nagyon megrázott a dolog és mivel nem vagyok még nagykorú egyenesen az árvaházba kerültem. A szüleimnek nem voltak testvérei így rokonom se sok volt, akikhez mehettem volna. Az árvaházban nem beszéltem senkivel szobatársam sem volt. De nem voltam ott sokáig 3 hónappal később megjelent egy angol házaspár. És engem fogadtak örökbe. Nem értem mit kerestek angolok Francia országba, és hogy mért pont engem akarnak. De nem ellenkeztem nagyon kedvesek és bár tudok angolul valamennyire még én is tudtam, hogy nehéz lesz megértenünk egymást az akcentusuk miatt. 1 hét alatt lezajlott az adoptálás és most i...

- - Feb 08, 2016
omfgd, olyan jo,amuugy mivel csinaltad a videot? en is probaltam mar de nem jatsza le a gif-et:(
TimellaMaja TimellaMaja Apr 11, 2015
juj de jó lett most találtam nagyon tetszik. milyen paraszt Liam de olyan helyes. a leghelyesebb szerintem mundegyik közül olyan nem cuki hanem nem tudom magam kifejezni.
               nagyon jó lett fèltem a rörtènettől de csalódram persze pozitívan.