I'm gonna marry Harry ✔

I'm gonna marry Harry ✔

290K Reads 14.4K Votes 47 Part Story
@louisburrito By murderlouis Completed

"En dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw" zegt de man. Zayn en Perrie zoenen elkaar. Na een paar minuten stoppen ze. Perrie pakt haar boeket en gooit hem in de lucht. "Die hem vangt gaat trouwen!" zegt Perrie. Het boeket vliegt de lucht in, en beland in mijn handen. Iedereen kijkt me aan. De deuren gaan open. Harry komt aan lopen. "En, met wie ga ik trouwen?" vraagt hij.   En dat, dat was de ergste dag van mijn leven.   I'm gonna marry Harry....


© alle rechten voorbehouden
murderlouis

{ Highest Ranking }
#155 in Fanfiction ➵ 21.01.'17

Ik heb nog hoger gestaan dan dezen, maar na een jaar staat het boek nog in de lijsten en ik kan jullie er niet genoeg om bedanken! Heel erg bedankt!

  • harold
  • harry
  • harrystyles
  • loveharrystyles
  • styles
Bloomjunior Bloomjunior Apr 27, 2016
Ik wil met Hazza trouwen als mijn relatie van nu op niets uit loopt
Kieksss Kieksss Aug 03, 2015
Haha, 'elke Directioner droomt ervan om met Harry styles te trouwen' klopt haha :)
juliavrhn juliavrhn Jan 10, 2015
hey! Zou iemand mijn verhaal kunnen lezen? ik heb 3 hoofdstukken online staan, en aangezien het mijn eerste boek is en ik niet weet of het goed is zou ik graag een feedback willen van iemand. het gaat over Harry Styles en het verhaal heet Darkness.. 
murderlouis murderlouis Sep 28, 2014
@hanaemalikstyles ik heb helemaal geen haat aan Harry, maar je mag moeilijk doen, het is jouw keuze. Je mist alleen wat leuks (: maar dat is jou probleem
murderlouis murderlouis Sep 27, 2014
@hanaemalikstyles je snapt wel waarom als je verder leest, doe niet zo moeilijk -_-
bloem01 bloem01 Aug 29, 2014
HAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA wat voor oorlog?