Suri Hati Tengku Mafia

Suri Hati Tengku Mafia

6.8K Reads 230 Votes 8 Part Story
MaiAsh By cikkleesa Updated Feb 22, 2019

Izz Aryan Adrian | Kasha Aryana

Whene hati kau naik gila bila dipaksa berkahwin dengan lelaki yang errr...tahu tahu jelah apa dia

tahu tak dia tu jenis kerek dah tu garang pulak tu.Eeee...rasa nak hempuk hempuk je kepala mamat tu biar betul sikit otak mereng tu.Dah lah aku ni jenis lemah lembut, dia tu jenis panas baran mahu aku kena tempias dengan kemarahan dia tu

Muka je hensem tapi perangai nauzubillah...btw nama aku Kasha, Kasha Aryana.Aku anak kedua dari 4 beradik.Aku ada seorang kakak, adik perempuan and adik lelaki.Nama adik beradik aku adalah Kathrina Adrinne, Kistrina Armin and Adam Lorest.Aku melahirkan kembar.Kembar aku adalah Adrinne dan Armin.

Actually aku adalah seorang yang berpurdah tu pun sebab kisah lama tapi lama kelamaan alhamdulillah Allah bagi aku menikmati merasai memakai purdah.Aku pakai purdah bukan saja saja tapi pasal kisah lama.Dimana aku dihina oleh pelajar sekolah aku.Tapi sekrg aku betul betul kena jaga maruah dengan memakai purdah.

Selepas aku dipindahkan ke SMKA HAJAR alhamdulillah...sedikit demi sedikit aku mula berubah sehingga sekarg.Sungguh perubahan aku sudah berubah, dari berpakaian tak cukup kain dah ubah dari pakaian menutup aurat sepenuhnya.


Bila kau kena kahwin dengan waktu muda macm ni.Kau rasa? kahwin umur 17?? like seriously?! Sedap sedap aku nak enjoy time remaja ni tiba tiba kena kena kahwin??Eh Hello! aku kahwin bukan atas dasar cinta tapi terpaksa disebabkan wasiat gila tok umi aku.Kau rasa?? Eee...rasa macm nak bakar je surat wasiat tu...Erghh! stress tahu tak??

Btw nama aku Tengku Izz Aryan Adrian.Aku adalah abang sulung dan mempunyai kembar iaitu Tengku Izz Aidan Adrian dan dua orang adik perempuan iaitu Izzah Alexa Adriana dan Izzah Azera Adriana.

Aku dari keturunan Mafia, Well mommy dan daddy aku seorang ketua Mafia dan juga pakcik dan makcik makcik aku tapi diaorang pegang sebagai belas ajalah.Kumpulan yang mereka pegang sudah diturunkan kepada anak diorang.

and jangn lupa baca tau!