Suamiku Ketua Pengawas (COMPLETE)

Suamiku Ketua Pengawas (COMPLETE)

24.4K Reads 724 Votes 56 Part Story
Miss Yan By Syazwani-zulkifle Updated Jul 07

ringan-ringankan sikit tangan tu nak vote tank u. 

Author nak minta maaf kalau cite tak berapa best cam cite cite korang. Dan kalau ade yang sama abaikan sebab author tak tau apa-apa lagi.kay. Lagipun author baru nak up. Belum macam yg lain dah nk pt3, SPM, U, kolej dn author baru form 1. Sorry klau jalan cite dia ni korang tk faham. 

Zulaikha suka sangat cari pasal ngan mamat tu. "Dia memang cam gituy ke?". Hihihi ntah lah.

Kawan-kawan dia suka menyokong perkara yang benar dan tegah perkara yang salah walau bagaimanapun tak berkekalan lama sebab. 

Zaf seorang ketua pengawas yang memang suka sangat kacau Zulaikha.Sehingga dia masih boleh kenekanya lagi.Bila dijadikan.... 

Apakah itu?

Kalau sesape baca sekali lagi tapi jalan cite dia lain maaf sangat-sangat sebab author. Tukar My Crush jadi Suamiku Ketua Pengawas. 

Kali ni Author bertukar hati lak ade dua watak je yg ada gelaran.

* mula:- 7 mac 2019
*Tamat:-12 Jun 2019

  • 2019
  • asrama
  • bahagia
  • cinta
  • complete
  • enimy
  • gaduh
  • hantu
  • islam
  • isteri
  • kawan
  • keluarga
  • ketuapengawas
  • melayu
  • premote
  • romance
  • sayang
  • sekolah
  • suami
  • suamikuketuapengawas
  • sweetcouple
  • universiti