Aku kan Ada!! 🔥

Aku kan Ada!! 🔥

308K Reads 11.9K Votes 127 Part Story
hELp, i aM LoSt By ZoreIsLost Completed

Highest Ranking #1Humor

BOOK 1
Kisah perjalanan seorang anak muda yang tak nak ikut cakap orang, buat kepala sendiri dalam hampir banyak benda la yang dia buat.

Mind you, dia buat banyak benda. Banyaaaakkkkk. Dan dia jadi famous sebab tu, malangnya, dengan nama samaran.

Tapi, dalam hidup mesti ada liku-liku sikit, kawan-kawan yang ngeng sikit, musuh yang bangang sikit kan? Macam mana minah ni hadap semua ni?

Baca ler.
 
  
BOOK 2
Akhirnya identiti rahsia minah ni didedahkan kepada umum, dan akhirnya minah ni dapat terima segala heaters (haters) dan lovars (lovers) yang datang pakej dengan status 'famous'.

Bila dah terkenal ni, mula la musuh lama muncul kembali, membawa pulang memori yang dikunci rapat demi kesenangan hidup dia.

After all, semua benda berlaku dengan berhikmah, dan 'love life' bukanlah sesuatu yang sesuai dengan minah ni, tapi dia dapat jugak, and see how dia layan dia punya.........

✩
 
Oh well, bukan novel serious sampai kena tahan kentut kalau nak baca. Just relax. Baca dengan tenang dan selamba babun. Dan bukan novel Melayu yang klise pasal cintan cintun.

•

Hak cipta terpelihara.

Jun 2014 - Jan 2016

wazini™

fiqacute93 fiqacute93 Mar 07, 2015
Cerita permulaan awak memang best. huhu. pandai awak karang cerita. jealous fiqa tau. hihi.
ZoreIsLost ZoreIsLost Nov 21, 2014
@My_Purple_Black lgi 2-3 hari mncul la part 34. 'Sedih' part tu. hahaha....