Aku kan Ada!! 🔥

Aku kan Ada!! 🔥

380K Reads 14.4K Votes 126 Part Story
Faith By ZoreIsLost Completed

Highest Ranking #1Humor

BOOK 1
Kisah perjalanan seorang anak muda yang tak nak ikut cakap orang, buat kepala sendiri dalam hampir banyak benda la yang dia buat.

Mind you, dia buat banyak benda. Banyaaaakkkkk. Dan dia jadi famous sebab tu, malangnya, dengan nama samaran.

Tapi, dalam hidup mesti ada liku-liku sikit, kawan-kawan yang ngeng sikit, musuh yang bangang sikit kan? Macam mana minah ni hadap semua ni?

Baca ler.
 
  
BOOK 2
Akhirnya identiti rahsia minah ni didedahkan kepada umum, dan akhirnya minah ni dapat terima segala heaters (haters) dan lovars (lovers) yang datang pakej dengan status 'famous'.

Bila dah terkenal ni, mula la musuh lama muncul kembali, membawa pulang memori yang dikunci rapat demi kesenangan hidup dia.

After all, semua benda berlaku dengan berhikmah, dan 'love life' bukanlah sesuatu yang sesuai dengan minah ni, tapi dia dapat jugak, and see how dia layan dia punya.........

✩
 
Oh well, bukan novel serious sampai kena tahan kentut kalau nak baca. Just relax. Baca dengan tenang dan selamba babun. Dan bukan novel Melayu yang klise pasal cintan cintun.

•

Hak cipta terpelihara.

Jun 2014 - Jan 2016

wazini™

  • asli
  • casual
  • cintakawan
  • friendship
  • humor
  • kelakar
  • kisahhidup
  • lawak
  • malaysia
  • melayu
  • ori
  • random
  • romance
  • sahabat
  • tomboy

No comments listed yet.