I am pregnant with a...star(Belieber)

I am pregnant with a...star(Belieber)

9.4K Reads 431 Votes 7 Part Story
baby_pixi16 By baby_pixi16 Updated May 25, 2015

      Pe zi ce trece viata ne pregateste o noua surpriza sau o noua lovitura si in acelasi timp o lectie de invatat. Cine crea ca viata Amandei v-a lua o intorsatura drastica intr-o singura luna fara ca nici ea sa tina pasul cu tot ceea ce i se intampla?!

 Perspectiva Amandei':


    Hei, in primul rand vreau sa ma prezint. Eu sunt Amanda Sasha Klein dar mi se spune Ama, locuiesc in Los Angeles alaturi de parinti mei. Fiind fiica celui mai renumit avocat din LA si a fotomodelului international Katherina Klein nu prea am voie sa fac lucruri care ar pune in pericol imagine parintilor mei, bine aceasta este alta parte a vieti mele despre care ve-ti afla pe parcurs. Ca sa nu uit am 18 ani proaspat impliniti, sunt blonda cu ochii albastri, nu sunt o aschie umblatoare dar nici o balena pe uscat pot chiar sa spun ca am o silueta de invidiat. Restul despre mine o sa aflati pe parcurs. Acum sa revenim in prezent cand mai am o saptamana pana la bac si au trecut 3 saptamani de la absolvire. Acum...

  • adolescenti
  • bebe
  • justin
  • love
Ami-Bella Ami-Bella Oct 29, 2017
Nu sunt beliber, însă îmi place cartea ta. SUCCES IN CONTINUARE
baby_pixi16 baby_pixi16 Jun 15, 2014
@IzabelaAndreea mulţumesc mult :* o să pun cât pot de repede săptămâna asta :D
IzabelaAndreea IzabelaAndreea Jun 15, 2014
Superb ;) sunt impresionata de evolutia ta :* sunt foarte curioasa ce se va intampla in continuare :D NEXT ,NEXT ,NEXT !!!
baby_pixi16 baby_pixi16 Jun 15, 2014
@M_Alexe mersi de părere o să pun imediat un capitol bonus :*
- - Jun 15, 2014
Vai ce poveste frumoasa si fascinanta imi place la nebunie abia astept urmatorul capitol :3
IzabelaAndreea IzabelaAndreea Jun 15, 2014
Foarte frumos , se vede ca ai talent in ceea ce faci :* mici greseli care se pot corecta , mult succes si astept next-ul:)