My Secret Diary: With Him

My Secret Diary: With Him

831 Reads 43 Votes 7 Part Story
Numuba By Numuba Updated Jul 06

Sambungan My Secret Diary is here!

Masih lagi cerita tentang aku yang clumsy dan over-thinking! Kali ni cerita aku ada Affuan sekali.

Aku Hani Nur Adhiya, seorang yang clumsy, kuat maki orang dalam hati, huru-hara buat apa pun tak jadi, dan tak tahu malu. Seorang yang masih tak percaya telah dilamar oleh crush zaman sekolah menengah.

Dia, Affuan Aakif, lelaki tampan yang dah jadi crush aku sejak sekolah menengah, yang aku tak sangka akan keep in touch balik (sampaikan lamar aku!).

Dan engkau, readers yang jadi pemerhati kepada kisah aku sendiri. Harap tidak membenci dan menyokong penceritaan diri yang lemah ini.

Tolong jangan annoyed dengan perwatakan aku tau! Setiap orang lain-lain!
----------

BASED ON 50% REAL INCIDENT AND AUTHOR ADDED SOME IMAGINATION.

-Suka hati readers la nak vote atau tidak.
-Tapi,Author nak korang komen banyak-banyak. 
-Tell me what you want to happen next.
-Comment down what you guys think

ENJOY!!!

  • cinta
  • husbando
  • islamik
  • kahwin
  • kawen
  • melayu
  • mudamudi
  • sedih
  • sweet
  • waifu