Red Angel

Red Angel

14.6K Reads 2.4K Votes 12 Part Story
Buahhati JP By BuahhatiJP Updated 17 hours ago

COMING SOON AFTER MY LOVE MR GANGSTA!

RED ANGEL 

Rumahtangga Sofea akhirnya berakhir selepas kebahagiaannya dirampas oleh sahabat baiknya sendiri. Sofea lari membawa diri ke Bali bersama dendamnya. Dia bertemu dengan Dominic. Dia mula menyiasat tentang latar belakang lelaki asia itu. Bila dia dapat tahu siapa sebenarnya Dominic, dia seakan menang cabutan tiket bertuah. Dia mula memasang rancangan untuk dekat dengan Dominic kerana dia mahu menggunakan status Dominic untuk membalas dendam pada bekas suaminya. Tuah menyebelahi dia apabila dia berjaya menarik perhatian jejaka itu tanpa dia tahu rahsia di sebalik ketampanan dan kekayaan yang lelaki itu miliki. Rancangan dia memakan diri sendiri sehinggakan dia terjerat dan tidak mampu lagi lari dari Dominic. Dalam keadaan tidak rela dia berkahwin dengan Dominic. Kehidupannya mula berubah, rancangannya jauh tersasar, dia terpaksa mengikut rentak Dominic jika dia mahu teruskan hidupnya. 

Persoalannya, siapakah Dominic yang sebenarnya? Berjayakan Sofea membalas dendam atas semua kesakitan yang dia rasakan sebelum ini? Bagaimana akhirnya hubungan antara dia dan Dominic nanti?

Coming soon nanti selepas MLMG habis ;)

  • redangel
Ketahuan dehh Raf.. X aman lh ko lps ni Claudia n Raf.. ko akn menyesal nnti Raf ooii.. bodoh punya laki..
Njla_Ann Njla_Ann 6 days ago
Puiiiii dasar ko getek...kasi putong tu lului ko🔪🌽ko kawen la sma c claudia sundal..
Njla_Ann Njla_Ann 6 days ago
C sofea merajuk ko nda pujuk yg getek niy jugak ko pujuk😤😤
Sengal betul lah kmu Raf.. kwn mkn kwn ko ni Claudia. Benci ngan perangai camni..
sylvathie sylvathie Oct 01
coiii bff taik tasu pnya tondu!!huhh,awal² story bikin sakit hati suda... huhu..inda sabar mau tau next nono...😂😂
MelChaYeng MelChaYeng Oct 01
sis..you a very talented ...!byk idea2 penulisan yg menarik..gubahan yg cantik...kadang tda sbar tggu hari esok untk next eposide every story sis...keep it up sis...sala 1 pengemar story sis..hehe