S I N

S I N

67.3K Reads 3.5K Votes 4 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Updated May 14, 2014

Pacatul si credinta sunt doua cai ale vietii pe care le alegem singuri si le urmam pana la moarte asigurandu-ne ridicarea spre rai sau caderea in iad. 
Sunt doua elemente diferite. Focul si apa pot fi unite si din ele va rasari aburul, soarele si ploaia vor fi impreunate si vor creea curcubeul insa apropierea dintre iad si rai va creea distrugerea.
Nu diavolul ne trage in flacari, ne impingem singuri. Nu Dumnezeu ne trage spre lumina, ne prindem singuri de bratele lui. Sunt alegerile noastre. Pamantul este taramul intre cele doua lumi in care ne vom gasi eternitatea dupa moarte. Viata este testul pe care il da sufletul nostru pentru eternitate.
Insa cand cele doua elemente se intalnesc, testul e picat.
Blestemul si Binecuvantarea. Diavolul si Ingerul, Pacatul si Puritatea.
Harry nu traieste in pacat, nu s-a nascut in pacat ci a luat nastere ca fiind unul. Creat de o minte criminala, el mosteneste obsesiile si talentele tatalui sau si hotaraste sa ii calce pe urme ca asasin dupa moartea acestuia care ia odata cu ea si ultima farama de umanitate din Harry. Victimele ii devin diavoli care il chinuie si ii distrug sanatatea mintala. 
Insa nu renunta la crime fiind convins ca pentru asta a fost nascut si isi accepta torturile in singuratate, ascuns in inima unei metropole moarte. 
Detroit i-a fost camin toata viata si chiar daca aici amintirile il chinuie cel mai tare, refuza sa plece si chiar decide sa isi repare greselile trecutului si sa indeplineasca dorinta tatalui sau. 
Dupa ce a fost exmatriculat in urma cu trei ani, Harry hotaraste ca e timpul sa curete aceasta pata a imaginii sale si se intoarce in ultimul an de liceu insa lucrurile nu mai sunt la fel ca inainte.
Chinul diavolilor sai era ceva obisnuit pentru el, devenise o parte din el si invatase sa ii faca fata, insa e pe cale sa afle ca, uneori, tortura provocata de un inger, este mult mai chinuitoare decat cea provocata de diavol si poate rapune si cel mai intunecat si pacatos suflet.

© XCalypsoX 2014.

XalitaX XalitaX Apr 26, 2016
Ochii mei au luat o razna de la prea mult holbat in ecranul asta sau poza de la media se misca? o.i
hiimm29 hiimm29 Jun 24, 2016
Omggg Noraaa 
               A fost in 2 videoclipuri ale lui Faydee
               Faydee e artistul meu solo preferat
Spread-YourWings Spread-YourWings Oct 01, 2015
Pff , oamenii în loc ca după moarte să fie sfătuiţi şi iertaţi de cel care iartă si e cel bun , sunt chinuiţi! 
               Halal religie.
DeeaStylesHS DeeaStylesHS Jan 29, 2015
trailer-ul asta mi-a starnit curiozitatea, dupa DL, SIN ar putea sa devina o noua obsesie.
Andra288 Andra288 Aug 24, 2014
Esti GENIALA! Stiu ca ti se spune des dar ai niste idei mirifice. Nu ma-m putut abtina sa iti spun ca iti ador stilul :***
Demonitaa Demonitaa May 16, 2014
S.U.P.E.R.B !! Ii super faina povestea, esti o scriitoare foarte buna. sa nu te lasi niciodata de scris, ca o faci prea bine. abea astept next.ul ! ^_^ :****