What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019

What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019

67.9K Reads 2.9K Votes 56 Part Story
Eyqa Hakita By Eyqahakita97 Updated May 19

#sebelum anda semua baca cerita niee sis ada perkara nak bagitau...  

#perhatian kepada pembaca cerita What Husband Ku Ketua Mafia, cerita nie ada bab yang paling pendek dan ada bab yang panjang jadi pada sesiapa rasa tak suka dengan cara sis tolong jangan baca, sis hanya insan biase seperti penulis lain okay...







What Husband Ku Ketua Mafia... 


Nurul auliya atiqah merupakan seorang anak yatim piatu sejak ia kecil lagi..dia telah di jual oleh pakcik sedaranya kepada Tengku Arif..untuk melangsaikan hutang nya dekat Tengku Arif.. 

Tengku Arif Rayyan Lee.. Dia adalah laa seorang  ketua mafia yang terkuat dan paling terpengaruh didalam dunia mafia.. Dan dia jugak merupakan seorang ahli perniagaan terkenal di seluruh dunia.. 


Tolong.. Tolong jangan apa apakan saya.. Tolong saya nak balik lepas kan saya.. Tolong.. Pakcik pakcik tolong tyqa pakcik.. Tyqa nak balik ikut pakcik .. Pakcik jangan pergi pakcik tolong tyqa pakcik.. Kata tyqa sambil menjerit dan menangis.. 

Woii diam laa budak kecil .. Kau buat bising jew.. Kau kena ingat yang pakcik kau dah jual kau dekat aku.. Kau dengar tak nie budak kecil..  Mulai sekarang kau hak aku.. Kau kena dengar cakap aku.. Aku dah beli kau dekat pakcik kau.. Dia hutang aku.. Jadi dia takda duit nak bayar.. Itu yang dia jual kau kat aku.. Faham budak kecil.. Kata Tengku Arif sambil merenung tajam kearah nya.. 

Teresak esak tyqa menahan tangisan dan sedu sedan itu mengenangkan nasib dirinya sekarang nie..




















$TâRT ~ 2/10/2018
ëÑÐ ~

  • action
  • aksi
  • dendam
  • derita
  • dingin
  • eyqahakita97
  • gengster
  • husband
  • iloveyoumrmafia
  • kejam
  • ketuamafia
  • lelakidingin
  • love
  • mafia
  • romance
  • sad
  • tengku
  • watty2018
  • watty2019
  • whathusbandkuketuamafia