Bullied Love

Bullied Love

550K Reads 22.6K Votes 101 Part Story
Nabella Bazli By nabella_bazli Completed

"Opppps?! Sorry. Sengaja. I think you really deserve it hideous girl ever on earth even on planet! I hope you'll kill yourself today sebab Melyn cakap, dia nak buat parti secara besar-besaran tau right after you go away from this earth so, why don't you do us a favour and kill yourself already?"-- Tengku Rayqal bin Tengku Idris. 

" I deserve this I haven't done one thing to you!!! " -- Elisa Damia bt Razak. 

"Kau nak tahu kenapa aku cakap kau layak untuk terima semua ni? Sebab yang pertama, kau gemuk. Kedua, gemuk. Ketiga, lemah! Keempat, pelik. Kelima, buruk dan last sekali, pengecut. Aku sediri pun tak taulah dari mana kau dapat keberanian untuk tunjuk muka kau yang tembam ni kat sekolah ni .. Aku rasa kau tak layak untuk berada di sini. Boleh tak kau pergi berambus, keluar dari KL ni ataupun pergi bunuh diri ke apa sebab kau tau tak sakit mata aku ni tengok muka kau hari-hari tau." -- Rayqal. 

Oleh kerana hatinya terlalu terluka, El membuat keputusan untuk mengikuti ibunya berpindah ke Johor selama setahun. Rayqal menjadi serba salah setelah pemergian El tempoh hari. Dia langsung tidak memaksudkan setiap bait perkataan yang terkeluar daripada mulutnya itu kerana baginya ianya hanyalah 'gurauan kasar' semata-mata. 

Mengapakah Rayqal berasa demikian? Benarkah dia tidak menyukai El? Jika benar, mengapakah dia rasa kehilangan pada saat El pergi dari hidupnya? Selami kisah mereka dalam Bullied Love.

Best achievement: #1 teen fiction

miss_asy miss_asy Jan 29
Me to..i known that feelings..it seem like im not alone..hehe
miss_asy miss_asy Jan 29
Me to..i known that feelings..it seem like im not alone..hehe
LillyYusop LillyYusop Jul 03, 2015
@nabell awak bulih tanya tak? macam mana yer awak masukan lagu yg pki volume tu? Bulih share tak caranys bagaimana?