Bullied Love (EDITED 12/5/18)

Bullied Love (EDITED 12/5/18)

694K Reads 5.5K Votes 10 Part Story
Nabella Bazli By nabella_bazli Completed

Kejap-kejap buli, kejap-kejap bela. Lepas buli dia pujuk, tapi dengan cara dialah.. Terkadang nampak ikhlas terkadang sebaliknya. Sungguh perbuatan lelaki itu membuatkan aku keliru. Keliru dengan perasaannya yang sebenar-benarnya terhadap aku. 

Kenapa ya dia buli aku? Dia bencikan aku ke? Kalau iya, apa sebabnya?

"Dah habis tulis tu, aku nak kau round padang sepuluh kali tanpa henti." - Tengku Rayqal Idris.

Sampai satu tahap, dia menyuruh aku untuk pergi bunuh diri, mungkin kerana dia sudah terlampau benci sangat melihat aku yang sama saiznya dengan badak air di zoo itu. 

Dan sepanjang aku menghilangkan diri, dia berjaya membina nama di persada seni sekaligus membuatkan dia menjadi artis paling popular di Malaysia. 

Tiba masanya untuk aku kembali ke tempat asal aku, beranikah aku untuk berhadapan dengan dia semula?

  • badboy
  • buli
  • cinta
  • cintamonyet
  • kasihsayang
  • keluarga
  • nabellabazli
  • patahhati
  • random
Ch0c0_late Ch0c0_late May 12
Kesian el.. El anda kuruslahh anda kesiann kalau aku ada kat situ dah lama aku smackdown si rykal tuu dengn marissa tu sekalii!!!
umywhdtlhsna umywhdtlhsna Jan 29, 2016
Me to..i known that feelings..it seem like im not alone..hehe
umywhdtlhsna umywhdtlhsna Jan 29, 2016
Me to..i known that feelings..it seem like im not alone..hehe
Leely_2696 Leely_2696 Jul 03, 2015
@nabell awak bulih tanya tak? macam mana yer awak masukan lagu yg pki volume tu? Bulih share tak caranys bagaimana?