NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
ICERDE

ICERDE

264K Reads 3.3K Votes 7 Part Story
HändeErcel By SiaBrowns Updated Apr 01

         Am fost devastat la aflarea veștii. Nu îmi venea să cred că mă aflam în acel moment în locul unde nu îmi doream să ajung prea curând. Detestam acest loc. Tatăl meu ajunsese tot aici mult prea devreme. Iar acum ea.
          Era atât de frumoasă în acea rochie albă dar acele lemne din jurul ei îi distrugeau totul. Micuța mea surioară își găsise sfârșitul fără voia ei. O mașina ia provocat moarte. 
          L-am căutat de acel nenorocit ani la rând dar nu am găsit nimic. Parcă se evaporare de pe pământ. Am renunțat la ajutorul poliție după un an când își spuseseră că nu mai ține de ei. Am căutat singur mai multe piste dar toate erau eronate. Am intrat în multe probleme pentru a găsii ucigașul surorii mele. 
          În ziua înmormântării,eram lângă mama care se prăpădea și ea ușor. La acea vreme nu ne permiteam nici să avem casa noastră. Locuiam toți trei într-un mic apartament , cu chirie. Aveam 16 ani și nu îmi doream nimic altceva decât...

Alinacosmin Alinacosmin Jan 13
Pana acum a fost o carte cu acelasi titlu care nu a avut un final....aceasta carte are legatura cu aceea?
kathdeeaandreea kathdeeaandreea Jul 17, 2014
super capitolul.Imi place mult cum scrii totul nu te grabesti si ii chiar nu tii cont cat de multe voturi sau comentarii ai.Unele fete care scriu o poveste frumoasa si nu au voturi multe o sterg da tu nu esti asa.Si sper sa o tii tot asa:)