『✓』YOU'RE NOT MY CHOSEN [Malay ff]

『✓』YOU'RE NOT MY CHOSEN [Malay ff]

3.5K Reads 470 Votes 30 Part Story
JJK&JAY By lykooky Completed

Nama aku Ahn Eunho.Umur aku 21 tahun.Belajar kat Seoyul University.

Aku ada suka kat seorang lelaki ni dan aku tak pernah pun bercakap dengan dia.Secara tiba-tiba kumpulan dia dengan aku dan kawanku menjadi rapat disebabkan sebuah pertandingan.

Semasa pertandingan,aku dapat tau satu kebenaran yang sangat pahit terlahir dari mulut crushku.

"Aku suka kawan kau,"

Pedihnya...Haih....

Serious macam kena hiris dengan sembilu.


+15



■ Peringatan

Bagi chapter beginning for this story penulisan aku tak beberapa nak matang.Aku terlalu malas untuk edit semula.Sampai chapter belas-belas barulah ok sikit penulisan aku.

Kalau kau nampak nama Seolhee bertukar Wonyoung kau abaikan je.Anggap je Wonyoung tu Seolhee.Sebab aku tukar nama watak kawan heroin.

Tuje.Thanks













Original ideas : lykooky
Idea tambahan : ain (kedekut nak bagitau nama acc Wattpad)


[NO COPYRIGHT]