Angel si Diavolul

Angel si Diavolul

1.9M Reads 80K Votes 43 Part Story
Dumitrescu Marilena By DumitrescuMarilena Completed

Are un nume de inger dar e un mic diavol. Cand se intalnesc amandoi , totul e exploziv. Nici unul nu vrea sa cedeze si dragostea lor se transforma intr-un adevarat razboi. Bogat , dorit de toate femeile , Travis e cel mai bun racer, e Diavolul.Relatiile lui se caracterizeaza in cateva cuvinte "le-o tragi si pleci". Micuta si temperamentala roscata e cel mai mare adversar din viata lui. Iubirea pentru o singura femeie nu a figurat niciodata in lista lui de dorinte si cand vrea sa scape de ea , realizeaza ca a facut gresala vietii lui. Va putea sa recastige dragostea ei ,sa invinga toate piedicile aparute? Ce reactie va avea cand constata ca nici ea nu e straina de lumea pestrita a pistelor de curse? Cine e de fapt Angel? Iubirea sau chinul vietii lui?
 
 Toate drepturile imi sunt rezervate. Contine scene si limbaj licentios.

Dellty Dellty 4 days ago
Ah, început clişeic cu "moartea părinților", pot să-ți spun ca nu mai emotioneaza nici macar pe cei ce chiar si-au pierdut parintii. Din inceput vad ca habar n-ai cum se pun virgulele si ce-s alea diacritice. Ma opresc din judecat pe moment, vad daca e mai bine pe parcurs
DilemaQ DilemaQ Apr 30
M-a captivat din prima clipa cand am inceput sa citesc! Serios, se simte acel mod degajat de a scrie, ca sa nu mai vorbesc si de trasnparenta cuvintelor, care parca te imbie si mia mult la lectura! Bravo! Mult succes in continuare!
-Biianca -Biianca Apr 19
Heei! Am început și eu să scriu o carte. Va rog sa aruncați o privire, mă ajută enorm. Mulțumesc! :* :*
VampLover001 VampLover001 5 days ago
😁😍😍😍❤❤ Ok, e clar... Eu la noapte nu dorm.. 😂 Vreau să văd ce urmează
Sin_Rose Sin_Rose Jul 19, 2016
Ești geniala jur...astea e singura carte despre care nu am nici un comentariu negativ...mai trebuie să menționez că e a 4 oara când o citesc ?
               Ești fantastica,scumpo..
Adina_N74 Adina_N74 Apr 24, 2016
E a treia oara cana incep sa o citesc si re rog mult ....next .Nu mai avem rabdare