For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Angel si Diavolul

Angel si Diavolul

2.2M Reads 89.2K Votes 43 Part Story
Dumitrescu Marilena By DumitrescuMarilena Completed

Are un nume de inger dar e un mic diavol. Cand se intalnesc amandoi , totul e exploziv. Nici unul nu vrea sa cedeze si dragostea lor se transforma intr-un adevarat razboi. Bogat , dorit de toate femeile , Travis e cel mai bun racer, e Diavolul.Relatiile lui se caracterizeaza in cateva cuvinte "le-o tragi si pleci". Micuta si temperamentala roscata e cel mai mare adversar din viata lui. Iubirea pentru o singura femeie nu a figurat niciodata in lista lui de dorinte si cand vrea sa scape de ea , realizeaza ca a facut gresala vietii lui. Va putea sa recastige dragostea ei ,sa invinga toate piedicile aparute? Ce reactie va avea cand constata ca nici ea nu e straina de lumea pestrita a pistelor de curse? Cine e de fapt Angel? Iubirea sau chinul vietii lui?
  
  Toate drepturile imi sunt rezervate. Contine scene si limbaj licentios.

  • actiune
  • curse
  • dragoste
  • erotism
  • umor
Pentagrama_Yin_Yang Pentagrama_Yin_Yang Nov 09, 2017
Bucura-te ca esti frumoasa! Eu am 1.43, 38 kg, frumoasa ca un dracusor bronzat... Am 13 ani... Bine mai am un pic si fac.😡😡😡
Dellty Dellty Sep 17, 2017
Ah, început clişeic cu "moartea părinților", pot să-ți spun ca nu mai emotioneaza nici macar pe cei ce chiar si-au pierdut parintii. Din inceput vad ca habar n-ai cum se pun virgulele si ce-s alea diacritice. Ma opresc din judecat pe moment, vad daca e mai bine pe parcurs
Ana_Maria_H Ana_Maria_H Nov 14, 2017
O întâmplare grotesca și de neimaginat 😭..... a da și părinți mei au murit ☺... 😂😂
- - Apr 30, 2017
M-a captivat din prima clipa cand am inceput sa citesc! Serios, se simte acel mod degajat de a scrie, ca sa nu mai vorbesc si de trasnparenta cuvintelor, care parca te imbie si mia mult la lectura! Bravo! Mult succes in continuare!
Dacă scrii o carte, scri-o fără prescurtări căci dai de înțeles ca ți-e lene sa scrii, n-ai chef și nu dai o impresie buna!
ingrid_nvm ingrid_nvm Jan 02
Am citit cartea asta vara trecută , e uimitoare , iar tu cea care ai scris-o ești incredibila ❤️