Stupid Love

Stupid Love

1.7M Reads 70.6K Votes 84 Part Story
-SweetWitch- By -SweetWitch- Completed

"-Știi ce e ciudat? mă întreabă sărutându-mă pe creștet.

-Mîîî?

-Că deși știu că ești a mea și chiar și tu știi chestia asta... spune, dar încep să râd.

-Bun început, Romeo! 

-...uneori mă simt atât de prost că te iubesc, fiindcă știu că nu te merit și că tu meriți ceva mult mai bun, uneori îmi e frică să te ating, îmi e frică să nu te spargi, îmi e frică să nu te transform, fiindcă vreau să rămâi aceeași ca și până acum: frumoasă, firavă, inocentă, amuzantă... alteori îmi dau seama că orice aș face sunt prea egoist și te iubesc prea mult ca să te las să pleci! continuă, parcă vorbind în transă."
ATENȚIE! Cartea are nevoie de editări majore, așa că îmi cer scuze pentru eventualele greșeli gramaticale sau ortografice și uneori limbajul de clasa a 4-a. Încerc sa găsesc timp sa o editez și v-aș fi recunoscătoare dacă ați avea răbdare sa o puneți în bibliotecă și să o citiți, pentru ca, povestea, veți vedea, merita citită! Credeți-mă! 
Trailer by @EllieVmx 
Cover by @Albus-Potter

Păi,mi-ai atras atenția. O să îți transmit tot ce o să simt când voi citi.
Ce draguta esti!Te porti f frumos cu cititorii tai.Eu pana acum am fost un cititor-fantoma,acum e pt prima data cand citesc cartea aceasta si promit ca voi comenta mereu chiar daca este o critica sau un compliment:*♥
Deja îți iubesc cartea.
               O să comentez la fiecare capitol.
Recitesc cartea si sunt indragostita de ea😍😍 Faci o treaba minunata😗✌👍👍👍
CrisuCriss CrisuCriss Aug 21
Am mai inceput o data cartea, nu am reusit sa o termin, iar acum as vrea sa o recitesc. Nu mai tin nimic minte, dar o sa fac ce ai rugat la inceputul capitolului : o sa te ajut sa retraiesti cu mine aceasta carte! Let's go!
Acuma am o stare din aceia de eforie, gen I believe I can fly, I believe I can touch the sky😂