Fugind departe cu tine

Fugind departe cu tine

13 Reads 0 Votes 4 Part Story
Isabella By popcornpandaunicorn Updated Oct 12, 2018

Lumea Sofiei este data peste cap pentru prima data cand are loc accidentul tatalui sau, cu greu trece peste acest incident si incearca sa invete sa traiasca fara o figura paterna insa va reusi sa se descurce?Va reusi sa teaca peste conflictele zilnice cu mama ei? A doua oara cand ii este lumea data peste cap insa, totul e mult mai diferit, apare un el si acest el, ei bine...Acest el ii da lumea peste cap intr-un mod surprinzator de placut dar, oare, cat va dura vraja iubirii?Va putea ea oare sa aiba incredere in ochii lui verzi?Caci din cate a auzit, ochii verzi, niciodata sa nu-I crezi.

Mi-am daruit intreaga fiinta acestei carti, totul face referire la viata mea, desi eu si Sofia avem povesti cu totul si totul diferite, noi doua suntem exact la fel.Personajele care apar sunt inspirate din viata mea si evoca fiintele care mi-au influentat viata, care m-au facut sa fiu cine sunt acum, cu bune si rele.

Am incercat sa rescriu prima mea carte terminata, insa nu aveam rabdarea necesara sa o iau de la inceput cu aceeasi poveste, plus ca acea poveste nu ma definea pe mine, nu stiu pe cine definea, dar in niciun caz pe mine.Asa ca am hotarat sa imi pun sentimentele intr-un nou proiect.