For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Cijena ljubavi [ CROATIA ]

Cijena ljubavi [ CROATIA ]

27.4K Reads 1.5K Votes 18 Part Story
EjlaSmith By EjlaSmith Completed

Šarmantni privatni istražitelj Sebastijan Marks svoje dane provodi loveći nevjerne supružnike, a noći sa djevojkama koje su pale na njegov neodoljiv osmijeh. Njegov život se poromijeni iz temelja kada ga poznati gradski močnik unajmi da pronađe njegovu odbjeglu kćer. Očekujući lak posao i dobru plaću za vraćanje razmažene tatine princeze Sebastijan se baca u potragu i otkrije da vraćanje djevojke kući neće biti tako jednostavno kao što je mislio.

 • akcija
 • droga
 • hrvatska
 • humor
 • ljubav
 • romance
Pročitaj moje priče, hvala, reklamirajte me uzvraćam reklamu
Drimerka Drimerka Apr 17, 2016
Veronica dakle💁... Što kazati na ovo osim da je priča kao ideja fantastična i da će me veoma moguće držati dobar dio noći budnom!!!😘 što se tiče načina pisanja, ide ti glatko ... Sipaš ti iz rukava no time sam već upoznata. Biraš riječi kao velika 😄☝pusaa
TinaTate_ TinaTate_ Apr 27, 2016
Nikako da krenem ovo čitati.. I evo sad krećeeem.. 😀😀
               Odličan početak 😘
Emma_McCarrick Emma_McCarrick Apr 11, 2016
Joj ova dva poglavlja obecavaju pravo mnogo... Sta ti meni radis danas??? 😁 svaka ti cast, imam osjecaj da je Veronica jedna vrckava djevojka koja ce da tu pomuti razum 😁😘
ajlinpetrova ajlinpetrova Dec 19, 2015
Uh, polako mi se dopada knjiga :) opisi na mjestu, ali naletila sam na par mjests umjesto ć da si stavila č. Npr.krečem umjesto krećem. Pripazi na to. Inace nemam zamjerke :)
ajlinpetrova ajlinpetrova Dec 19, 2015
Iskreno, ne volim zene plavuse :/ sebastijan kao ime mi je mrak :) radnja.. tek je prvo poglavlje, pa ne mogu previse reci..