Een Thema voor Astronomische Dromers

Een Thema voor Astronomische Dromers

2K Reads 370 Votes 22 Part Story
Merel De Keyzer By FictionalState Updated Oct 29

Schulden kunnen beter zo snel mogelijk terugbetaald worden. Zeker als het draait rond politieke kwesties. De Oude Monarchie begrijpt dus maar al te goed dat, indien ze hun welvaart en vrede willen bewaren, ze beter een gunst bewijzen aan hun obscure en meedogenloze rivaal, Het Principaat. Deze gunst blijkt de diensten van hun beste codemaker te zijn en op die manier komt Velin terecht in een politiek schaakspel.

De code kon misschien niet ontcijferd worden door codedeskundigen van Het Principaat, Velin ziet in dat ze met genoeg tijd, inzet en onderzoek de code wel zal kunnen kraken. Wat haar meer dwarszit is of ze dat wel moet doen. 

Het Principaat is niet zoals eender welk ander regime. Hier volgt iedereen het bevel van een man die nauwelijks iemand ooit zag, hier worden begiftigden opgeleid tot Runanjikrijgers. Hier staat Velin in de schaduw van de Orde van Sterlingen en probeert iedereen haar in hun eigen voordeel te gebruiken.

En zo krijgt Velin steeds meer de indruk dat sommige codes inderdaad gewoon hun geheimen moeten blijven bewaren.

♣ Cover gemaakt door @goldenways ♣

  • codes
  • magie
  • planeten
  • sciencefiction
  • scifi
  • sterren
  • sterrentstelsel
Nog meer waar, haha (okay, niet dat ik het beter zou kunnen, maar het gaat om het principe)
Een lekkere mix van Star Wars, the Hunger Games en Fictional State 😄 Heel goed geschreven! Me wants more 😆
Man dit is goed! Ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk😱😱
Herken ik hier Magnus Chase? "Einar is a given name deriving from the Old Norse name Einarr, which according to Guðbrandur Vigfússon is directly connected with the concept of the einherjar, warriors who died in battle and ascended to Valhalla in Norse mythology."
Omg nee, Tellis is niet dood toch? Ik vond haar echt leuk! Ik ben sowieso heel erg confused. Wat gebeurt er??? Aaaah Merel help!!
Ik denk dat je DPV wilde typen maar dat je aan de uitgeverij dacht hier ;P