Duistere Vlam

Duistere Vlam

29.6K Reads 2.4K Votes 18 Part Story
Axelle By xAxellex Updated Dec 12, 2015

~ ♥ De 5 Uitverkorenen ♥ ~

BOEK 2

DUISTERE VLAM
~ Wanneer vleugels je vrijheid geven

Nadat Marina en Darius Katie hebben gevonden, reizen ze naar een verre plaats genaamd Texas. Daar schuilen ze samen met de beste vrienden van Darius en beste strijders van de demonendimensie in een penthouse. Daar trainen ze Katie en Marina voor hun rol als uitverkorenen.

Maar niet alles gaat zo makkelijk als het klinkt. Katie kan haar pas ontdekte gave's niet controleren en mist Vladimir enorm, Marina zit vast aan een kwellende verliefdheid en niet iedereen kan elkaar even goed uitstaan...

Of dat Vladimir nog leeft blijft hun een raadsel. En om alles nog gecompliceerder te maken besluit de koppige Marina om helemaal alleen de stad in te vliegen. Maar wat ze niet beseft zijn alle problemen die ze met zich meebrengt, of toch niet?

Wat als ze de derde uitverkorene al hadden gevonden zonder het te beseffen?

En wat als de derde uitverkorene niet wil gevonden worden…

(Geschreven vanaf oktober 2014 - ...)
==========================================================================

Copyright © 2014 Axelle S. (xAxellex)
Alle rechten voorbehouden

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de schrijver.

 • actie
 • deel
 • duister
 • duistere
 • prins
 • romantiek
 • vampieren
 • vampiers
 • vleugels
 • weerwolven
 • wezens
VAKANTIEBOEKENNL VAKANTIEBOEKENNL Jul 17, 2017
Super leuk boek ! Zou je hem willen promoten als vakantie boek, dit kun je dit gemakkelijk doen met onze GRATIS sticker. Ook wordt je boek gepromoot door ons als tips voor mensen. Meer info kun je vinden via ons MEE DOEN boek. 😀☀️ IEDEREEN KAN MEE DOEN ☀️
Jaene1999 Jaene1999 Nov 16, 2015
Super cool!!! Ik ben zooo blij dat er een deel 2 is haha!! Hoe heet dat liedje wat je erbij doet eigenlijk? Super liedje trouwens!
calming_rain calming_rain Oct 26, 2015
oh wauw, ik heb sinds vanochtend heel het eerste boek uitgelezen, ik ik was helemaal van "NEEEE NEE DIT IS NIET HET EINDE TOCH NEE NEE NEEE" en nu ben ik bij deel 2! ik vind dit verhaal echt geweldig whaaaaaa
roosje920 roosje920 Aug 17, 2015
tocht. gisteren had ik deel een uit en zei ik begin snel met een nieuw deel en ik zag je anderen deel staan
daniellab_ daniellab_ Mar 12, 2015
Het is 2 uur maar ik ga alsnog lezenik ben echt gek. Boek 1 was leuheukkkk!!!!
amberkieee amberkieee Dec 31, 2014
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!! de proloog alleen al is ZO goed! ik kijk nu al uit naar de rest van het boek!!!