Rockabye

Rockabye

76.7K Reads 12.5K Votes 48 Part Story
Leyka By akyelrahim Completed

Insan yang sama,tapi berikan dia dua pengalaman yang berbeza.

Dengannya dia bahagia,

Dengannya juga dia derita.

Bila cinta tak lagi sama...

"Kau perempuan murah,dari awal,aku tak patut kutip kau." 
-Adha-

"Perempuan murah ni akan keluar dari hidup kau!" - Ivy-

Mereka saling mencintai tapi dengan cinta juga mereka terluka.

Hati tak rela tapi bibir terpaksa,empat tahun menjarakkan hubungan antara mereka.

Dan bila muka bertemu muka dan segalanya terbongkar depan mata...

"I want to be mine!" -Adha-

Tapi dia lupa,yang Ivy sudah tekad,

Sekali dia kata benci,selamanya dia benci.

"Rock a bye,Adha." -Ivy-




Another love story by

Akyelrahim

  • akyelrahim
  • cheesy
  • malay
  • rockabye
  • romance
  • sadstory
  • sweet
  • wattys2018
mazleen81 mazleen81 Mar 25
Hmmm...memang lain...awal lagi ni nak komen byk2...kita tgg dan lihat..
yinrose98 yinrose98 Mar 25
Tahh...amik pekerja warga asing yg dtg secara haram boleh pulakkk
intanumira intanumira Mar 25
My first impression of that aunt kan , i thought dia nak suruh jadi ehem ehem . Ehh jadi pelayan je . Alhamdulillah hahaa . Can't wait for the next ! 💋❤️❤️ and might to be that she will be found her hero in this Vook ? Or somewhere else ? 😂😂 ahh curiosity kills the cat  !
Yeayyy ...dh blh npk keheavyannya...hihi... mcm kisah ben n meena
Meats- Meats- Mar 26
I still dont get kemana hala tuju story ni 😂😂 hebat akak buat 😊💕👍
aaiiieeee aaiiieeee Apr 11
twin ni chinese ke? i like chinese... sbb tu suka gila story omg its love and IDH 😍