Destinul s-a intamplat

Destinul s-a intamplat

156 Reads 28 Votes 8 Part Story
BlackSummer13 By BlackSummer13 Updated Jan 24

,, -Vino cu mine! Vreau să-ti propun ceva şi cred că o să-ți placă.
  -Nu merg nicăieri cu tine! Asta ar fi o prostie mai mare decat eşti tu şi jur că-mi pare rău pentru mama ta! E o fiintă minunata, păcat că s-a ales cu tine pe cap!
  -Crezi ca eu sunt singura ei problema din istoria omenirii, Star?rasul lui ademenitor se imprastie pe scarile blocului, facandu-l mai superb.
  -Cine altcineva i-ar putea manca zilele, daca nu tu? intreb eu taios
  -Poate gemenii Jacqueline si Adam, minunatii mei frati, noul ei sot si copilul cu care acesta a venit la pachet si chiar tu, ca ma faci sa ajung intr-o stare deplorabila?
  -Fii serios, gemenii sunt niste fiinte grozave, mai grozave ca tine de o mie de ori! isi da irisii de un verde inchis peste cap. N-am auzit-o vreodata plangandu-se de noul ei sot si nici de noua ta sora. Insa de tine se plange constant. In plus, pentru ce sunt eu vinovata ca tu nu esti in stare sa ai grija de sentimentele celor din jur?
  -Tu esti persoana aceea oribila care m-a distrus, facandu-ma sa ma indragostesc! Acum, misca-ti fundul acela superb si urmeaza-ma la masina, fara prea multa tevatura din nimic!
  -Si daca nu vreau, ce se va intampla?
  -Daca nu vrei [...]''
  Viata lui Star se ingreuneaza mult in al doilea an de liceu, cand ajunge sa fie violata intr-o noapte de toamna tarzie, vinovatul fiind un ,,bosorog'' de printre blocuri. Dupa multe sedinte cu psihologul si cursuri de auto-aparare reuseste sa vorbeasca despre incident cu mai putina teama, insa tot îi este greu sa fie atinsa de vreun baiat, facandu-i praf dintr-o miscare. Se imprieteneste cu Aden, care capata o placere absoluta pentru tot ce inseamna ea: defecte si nu numai.
   Drepturile imi apartin in totalitate, actiunea nu se petrece intr-o tara anume sau existenta, personajele sunt fictive, iar asemanarile sunt pur intamplatoare. Exista greseli gramaticale si de exprimare, ce vor fi editate la finalul cartii.
   Multumesc @BiBiLove pentru coperta

 • aden
 • arthur
 • cearta
 • concurswattopiulie
 • fuga
 • impacare
 • miranda
 • star