Destroyed by the Alpha

Destroyed by the Alpha

257K Reads 17.8K Votes 37 Part Story
adelapetrache By adelapetrache Updated Aug 21, 2016

Cel mai dureros lucru pe care il poti trai in calitate de varcolac este sa fii respins de jumatatea ta.Imediat ce auzi cuvintele care o sa te despice in doua simti cum nimic nu mai conteaza si tot ce vrei sa faci este sa adormi pentru totdeauna.Zicala spune sa nu fugi niciodata spre cel care te-a stricat dar cum poti rezista stiind ca el e fericit cu cineva care nu are dreptul sa-l atinga?

,,-Te implor,nu face asta. Am tipat exasperata.
Ma privi trist,fiind pe punctul de a plange.Pentru o secunda am crezut ca lui chiar ii pasa de mine si nu vrea sa ma raneasca dar cand isi intorsese capul si refuza sa ma priveasca,totul se termina pentru mine.
-Sper ca ma poti ierta vreodata.
-Te urasc. A fost tot ce am zis inainte ca tunetul sa anunte ca va ploua si totul se va termina intre noi.
-Eu….
Nici n-am mai auzit cuvintele rostite din cauza tunetelor asurzitoare.Totusi stiam un lucru.Fiinta mea a fost demolata cand durerea m-a aruncat in intuneric."

©2014 by adelapetrache. All rights reserved.

  • action
  • alpha
  • beta
  • bond
  • bonding
  • soulmate
delia_dreamer delia_dreamer Jun 28, 2016
Nu prea citesc povesti cu varcolaci, dar cred ca asta o sa-mi placa. E interesant ca e poveste de dragoste doar ca in altfel de lume. Sa inteleg ca povestile tale cu varcolaci functioneaza dupa ideile din Twilight ?
delia_dreamer delia_dreamer Jun 28, 2016
Urasc numele Clarissa, dar fac un compromis pentru ca stiu cat de talentata esti. Ai ascultat vreodata Cry Wolf de Bebe Rexha ? Daca nu, ar trebui.
AndreeaStoica970 AndreeaStoica970 Sep 19, 2016
Frumos trailer.Cu ce aplicatie l-ai facut?Imi place ca e un triunghi amoros.Sa vedem pe cine va alege
AnyaDevkins AnyaDevkins Nov 28, 2015
OMG.E a doua oara cand citesc cartea si ...Cand am citit fraza asta mi-au dat lacrimile,amintindu-mi de momentele astea :'(
OanaAndrada OanaAndrada Feb 16, 2015
Esti mai mult decat geniala.... iar trailerul.. no comment.. sincere felicitari pentru toate lecturile tale... ai talent si imaginatie. Te pup
Mistery-V Mistery-V Sep 28, 2014
Numai trailerul ma face sa plang . Abia astept sa citesc povestea!