Cavalerul Negru

Cavalerul Negru

45.6K Reads 3.5K Votes 26 Part Story
Yuki Kazeno By athennae Completed

Fantezie/Romantic


Prințul demon Quaser din regatul Valhania,un conducător dur, a cărei frumusețe fizică nu il poate întrece oricărui. Dar ajunge spirit în urma unei magii vodoo și este trimis în lumea oameniilor . Leana "Lea" Gauthier, o scriitoare care în urma morții tatălui ei, în urma unui accident de mașină, moștenește o imensă bibliotecă din Moonpolis. Aceasta îl vede pe Quaser de două ori în vis. Vrând  să afle mai mult despre el, acesta o condiționează  să nu plece din bibliotecă. Ceea ce pare pentru ea o pedeapsă se dovedește a fi un mister, în legătură cu identitatea ei și apariția demonului în formă umană. Este o întorsătură neașteptată când aceasta începe să scrie ,,Cavalerul Negru" și evenimentelor ce vor urma.

Publicare 23 martie 2014-29 iunie 2014

Copertă făcută de xenomorphius

Ⓒ 2014 Yuki Kazeno- All rights reserved


Atenție: Cartea are niște greșeli și erori gramaticale și este nevoie de editare și de completare. Citiți pe propria voastră răspundere.

  • demon
  • scriitoare
  • varcolac
  • vrajitor
--Nephthys --Nephthys Mar 10, 2018
Fara supărare, dar sunt secvențe în care nu înțeleg ce-ai scris
LucyArh LucyArh Jul 31, 2016
da cartea are o idee foarte buna dar nu o pot citi din cauza dezacordurilor, sunt unele propozitii care nu au sens deloc si chiar imi pare rau , as f vrut sa o citesc pana la capat :((((