MENUJU CINTAMU...

MENUJU CINTAMU...

2.8K Reads 27 Votes 28 Part Story
sarah By cikrekha Completed

Setiap lelaki yang mengenali dirinya, sentiasa ada  menyimpan perasaan ataupun berkehendak memilikinya. Sebut saja namanya Tengku Aira Sofea.. siapa yang tak mengenali dirinya itu.  Ada saja lelaki yang ingin mencuba memasuki hatinya.

Ahmad Izwani termasuk salah satu di antara ramai jejaka yang ingin menuju ke dalam hati Tengku Aira Sofea. Sikapnya yang peramah, ceria, baik hati dan memiliki raut wajah yang tampan tetap juga tidak dapat meluluhkan hati dingin wanita pujaannya yang sudah disukainya sejak di bangku sekolah lagi.

Namun seramai mana pun lelaki yang mencuba memikat hatinya, tetap tidak berjaya mencuri hatinya itu. Tengku Aira Sofea sering di gelar sebagai perempuan berhati dingin, sombong, angkuh dan tidak mesra dengan orang yang berada di sekelilingnya.

Dapatkah Ahmad Izwani menuju cinta Tengku Aira Sofea? Dapatkah dia merobohkan tembok hati dingin yang ada pada Aira? Dan bagaimana pula dengan Tengku Aira Sofea, cinta siapakah yang dia ingin tujui?

Dan dapatkah Tengku Zafrina menuju cinta orang yang dia cintainya, iaitu 
Ahmad Izwani. Walaupun dia tahu hati lelaki itu sudah jatuh dan di miliki sepenuhnya oleh sepupunya yakni Tengku Aira Sofea.

Tq dear *ayriesy* coz dah buatkan cover book yg sngat cantik ni.. Tq so much dear 😘. So sapa2 yg nak buat cover book tu, just request je ngan sis ayriesy ni,  confirm dia layan punya..