BAD BOSS「jjk」

BAD BOSS「jjk」

106K Reads 15.6K Votes 40 Part Story
S O L O By -psychohyuns Updated 19 hours ago

THIRD JUNGKOOK FANFIC


「Dengar sini Jeon Jaekhyun. Bila kau dah sah menjadi isteri Tuan Jeon Jungkook ini, maknanya peraturan hidup kau tak akan sama macam dulu. Semua tentang kau akan aku uruskan」

Bermulanya dengan melayari laman web yang salah untuk mencari kerja. Akhirnya dia dikongkong oleh seorang lelaki yang dipanggil suami. Disebalik wajah dingin dan perangai jahat lelaki itu siapa tahu bahawa dialah yang sweet dan penyayang. 

Siapa suaminya? 
Ketua pembunuh iaitu Jeon Jungkook.

+18

130418


-

amaran keras, jalan cerita merapu, ayat cam anat, typo berleluasa dan klise.

  • 18
  • angst
  • bad
  • baekhyun
  • bts
  • exo
  • fanfiction
  • jaehyun
  • jaekhyun
  • jhope
  • jimin
  • jin
  • jungkook
  • matured
  • mystery
  • namjoon
  • nct
  • sad
  • suga
  • taehyung
  • taeyong
  • thriller
  • ulzzang
  • wattys2018
deenryhorrn deenryhorrn Sep 10
@psychohyuns author ade bace buku hamkakeretamayat ke? Sbb mcm famaliar perktaan “murah gila babi” nih.kbhai
_chaeh _chaeh Nov 03
bapak seram alsjskfj ni desperate nak kahwin ke siaa sampai sanggup buat website