Angel of Heaven

Angel of Heaven

26.1K Reads 2K Votes 54 Part Story
Amarelia By Amarelia Updated Aug 14, 2015

The Angelchronicles 
-Angel of Heaven-

Lily is een doodgewoon meisje, totdat een auto-ongeluk haar leven verandert. Ze wordt op wonderbaarlijke wijze gered door een mysterieuze jongen en totaal verbijsterd laat hij haar achter. Lily is op slag verliefd op hem en ze gaat naar hem op zoek. De jongen, Daniel, laat haar kennis maken met zijn wereld en Lily komt erachter dat alles wat ze voor onmogelijk had gehouden waar is, maar wat houdt hij achter? Langzaam ontdekt ze dat er meer schuilgaat achter de wereld van Daniel, maar dat brengt Lily alleen maar meer in problemen. Ze begint duistere nachtmerries te krijgen en dat maakt het probleem nog groter. Wie is die mysterieuze zwartharige jongen uit haar nachtmerries en wat heeft hij te maken met Daniel? 

Zal hun liefde twee totaal verschillende werelden kunnen overbruggen? 

Lees 'Angel of Heaven' en een nieuwe en betoverende wereld zal voor je open gaan. Vol liefde, vriendschap, geheimen en avontuur.

#15 in Fantasy
copyright Amarelia

Jaani_R Jaani_R Aug 06
Heftig! alweer zo goed geschreven... Ik heb hem binnen een seconde al in mijn leeslijst toegevoegd!
Disgleiro Disgleiro Oct 16
Ik ga dit boek alvast in mijn bibliotheek doen. Door de spoiler van @Wolkendans ben ik nieuwsgierig naar dit boek geworden XD IK WIL WETEN WIE JOAQUIN IS! Maar... ik moet daarvoor eerst wel de vrije tijd vinden en tijd staat niet aan mijn zijde de laatste tijd :')
Disgleiro Disgleiro Oct 16
Hahaha wow Am! Je bent zo erg vooruit gegaan als ik dit zo lees :o Ik blijf dit wel lezen hoor want het is grappig XD (Eigenlijk heel zielig, but who cares mhuaha)
amber751 amber751 Feb 24
O...M...G... Deze vliegt zo mijn bibliotheek in! Dit is zo geweldig. Doet me een beetje denken aan The Mortal Instruments. Dat is ook met demonen en engelen ;)
fadingnature fadingnature Sep 13, 2015
Volgens mij schrijf je "chronichles" anders. Namelijk chronicles
Alliancent Alliancent Mar 07, 2015
Okii ik heb een nieuwe vijand namelijk die vrouw!!! Grrrr!!! Ze hadden zo'n schattig momentje samen!!!! :'(
               Super goed geschreven hahaha ;)
               Dikke kusjes :*