Paper Heart - Verhalenbundel

Paper Heart - Verhalenbundel

354 Reads 103 Votes 28 Part Story
Lynn Robin By Lynn_Robin Updated Sep 28, 2018

"Mijn adem stokt als ik het zie:

Een pad, dat zich uitstrekt aan mijn voeten.

Mijn droom.

Ik kan niet zien waar het pad eindigt. Ik weet niet eens waar het me heen zal brengen. Er zullen tientallen afslagen zijn, misschien nog wel meer obstakels. Maar niemand, zelfs ik niet, kan mijn droom nog verscheuren.

Want ik zal nooit opgeven. Nooit meer."

Dit is een bundel van allemaal korte young adult/fantasy verhalen die ik regelmatig - meestal wekelijks - update.

Oorspronkelijk zijn mijn korte verhalen te lezen op mijn blog Lynn's Paper Heart (http://lynnspaperheart.wordpress.com), maar het leek me leuk om ze ook hier op Wattpad met jullie te delen!

Ieder verhaal in deze bundel staat helemaal op zichzelf en heeft dan ook niets te maken met de boeken die ik schrijf. De lengtes van de verhalen lopen uiteen van slechts één bladzijde tot soms wel tien.

De verhalen hebben meestal een wat filosofische boodschap, altijd met een fantasy twist. Ik schrijf ze vooral om mensen een blij, positief gevoel te geven (en om mijn overtollige inspiratie kwijt te kunnen!).

Deze bundel en mijn blog heten "Paper Heart" omdat - en dit kan ik zeggen uit eigen ervaring - iedere schrijver zijn hart en ziel in zijn boek stopt; oftewel, zijn of haar hart op papier zet, zelfs al is het maar een kort verhaal.

Ik hoop dat jullie ervan genieten! Alvast ontzettend bedankt voor het lezen :)


© 2018 Lynnette Robin Slijkhuis (http://www.lynnrobin.com)
© Cover 2018 Kiyo (http://www.kiyo-art.com/)