hiatus : Second Wife▪j.jk

hiatus : Second Wife▪j.jk

52K Reads 9.4K Votes 50 Part Story
ig ; real.afikah By baeknob Updated Sep 16

❝ Love is blind.At the same time, love is cruel too. Cinta perlukan pengorbanan. Tapi, mampukah aku? ❞

[BACAAN 16+] 

start: 5 Jan 2018 (5th publish wkwkwk)
end :?

© Afikah Nov 2017 storyline

©lalatifah-

  • bts
  • btsff
  • fanfiction
  • jungkook
Aku sebenarnya suka iu daripada suzy but dlm cerita aku akan tetap sokong yonmin
deukie- deukie- Jul 23
yeay iu sulmin yeayyyy aku tak sanggup tgk yonmin jdi iu . TEAM YONMIN OYEAH
bluesjk bluesjk Jul 23
yESH AKU RELA SUZY DENGAN JUNGKOOK DARI IU DENGAN JUNGKOOK. IU DENGAN JUNGKOOK? EUW WHAT ARE YOU TALKING ABOUT BISH
saraver- saraver- Jul 23
seulmin? sumpah aku murung setahun kalau seulmin jadi heroin ✨
Yonmin kut ahahhahahaah pening arh. Sbn dlm vid tu si Iu aka sulmin mcm byk sorg2 je. Tpi mana lah tahu en sebaliknya
nurheeda_ nurheeda_ Jul 23
Aku rasa yonmin sbb part last tu suzy tgh peluk someone dan iu pulak sorang sorang je🌚