✓ Second Wife▪j.jk

✓ Second Wife▪j.jk

61.9K Reads 10.3K Votes 51 Part Story
⊱afi⊰ By baeknob Completed

❝ sorry for giving you a lot pain you didn't deserve this kind of situation.  ❞

[BACAAN 16+] 

start: 5 Jan 2018 (5th publish wkwkwk)
end : 2 oct 2018 

© Afikah Nov 2017 storyline
© thank you for your beautiful cover  @aegyorim

  • bts
  • btsff
  • fanfiction
  • jungkook
Aku sebenarnya suka iu daripada suzy but dlm cerita aku akan tetap sokong yonmin
deukie- deukie- Jul 23
yeay iu sulmin yeayyyy aku tak sanggup tgk yonmin jdi iu . TEAM YONMIN OYEAH
bluesjk bluesjk Jul 23
yESH AKU RELA SUZY DENGAN JUNGKOOK DARI IU DENGAN JUNGKOOK. IU DENGAN JUNGKOOK? EUW WHAT ARE YOU TALKING ABOUT BISH
flwroy flwroy Jul 23
seulmin? sumpah aku murung setahun kalau seulmin jadi heroin ✨
Yonmin kut ahahhahahaah pening arh. Sbn dlm vid tu si Iu aka sulmin mcm byk sorg2 je. Tpi mana lah tahu en sebaliknya
nurheeda_ nurheeda_ Jul 23
Aku rasa yonmin sbb part last tu suzy tgh peluk someone dan iu pulak sorang sorang je🌚