Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

185K Reads 19.2K Votes 31 Part Story
HOSEOKIHOBIE❤️ By Eatjira Completed

Setahpape tajuk, tah pape lagi hero ni,

Jung Hoseok

Dia gatal,
Dia garang,
Dia cerewet,
Dia minta penampar,

Dia tah pape--


♡ Highest Rank [ #1 in Fanfiction ]

P/s: Cerita ini hanya rekaan semata-mata. Penuh dengan kemerapuan. Tidak mengikuti sebarang fakta yang ada dekat dunia ni. Jadi tidak perlulah nak comment author buat fanfic merepek, tak buat research lah apa lah ya? Hanya fanfiction, dan asli daripada idea saya sendiri. 

Bam!

  • bts
  • fanfiction
  • hoseok
  • jhope
  • jimin
  • jin
  • jungkook
  • namjoon
  • taehyung
  • wattys2018
  • yoongi
taeslien taeslien 6 days ago
Dye follow pastu orang tu dah followback , nanti dye unfollow
taeslien taeslien 6 days ago
Ade ke tergolek dalam club malam tu HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHA Sakit perut aku gelak
taeslien taeslien 6 days ago
Aduhhh muka dye tak boleh bla HAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
taeslien taeslien 6 days ago
Appa yang hara nak Hahhahahahahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhaha sakit perut akulah.. Ok, aku nak Daddy Tae
taeslien taeslien 6 days ago
Lagu kat contact list .... Mesti ade lagu Ong gedek gedek 😂😂😂😂