Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

171K Reads 18.3K Votes 31 Part Story
Eatjira🌈💕 By Eatjira Completed

Setahpape tajuk, tah pape lagi hero ni,

Jung Hoseok

Dia gatal,
Dia garang,
Dia cerewet,
Dia minta penampar,

Dia tah pape--


♡ Highest Rank [ #1 in Fanfiction ]

P/s: Cerita ini hanya rekaan semata-mata. Penuh dengan kemerapuan. Tidak mengikuti sebarang fakta yang ada dekat dunia ni. Jadi tidak perlulah nak comment author buat fanfic merepek, tak buat research lah apa lah ya? Hanya fanfiction, dan asli daripada idea saya sendiri. 

Bam!

  • bts
  • fanfiction
  • hoseok
  • jhope
  • jimin
  • jin
  • jungkook
  • namjoon
  • taehyung
  • wattys2018
  • yoongi
B k... baru nk tnya b apa... BILION... nseb tak t ... kalau T? Uwauuuu
Dah lah nama company ntah pape.. Jimin pun sama seperti nama company 😂😂
Shinewhinny Shinewhinny Jul 30
Peter pan: ho ho kawan mari... ada harta nak dicari hari ni...
                              Mari kita ( tak tahu (
Raiihopers_13 Raiihopers_13 a day ago
kepala bana lutut engkau ,lutu engkau...ini bukan hobi dah ni , ni bapak segala alam yang dah nak nazak ni!
-rynaaa101 -rynaaa101 Jul 08
Semua pakat jaga hati Jihoon apa 😂 jihoon lukisan lidi aq lagi cantik