Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

Mr. Aum : Jung Hoseok [PRIVATE]

136K Reads 16.8K Votes 32 Part Story
JIRAAA 💜💜 By Eatjira Completed

Setahpape tajuk, tah pape lagi hero ni,

Jung Hoseok

Dia gatal,
Dia garang,
Dia cerewet,
Dia minta penampar,

Dia tah pape--


♡ Highest Rank [ #1 in Fanfiction ]

P/s: Cerita ini hanya rekaan semata-mata. Penuh dengan kemerapuan. Tidak mengikuti sebarang fakta yang ada dekat dunia ni. Jadi tidak perlulah nak comment author buat fanfic merepek, tak buat research lah apa lah ya? Hanya fanfiction, dan asli daripada idea saya sendiri. 

Bam!

  • bangtanboys
  • bts
  • fanfiction
  • jhope
  • jimin
  • junghoseok
  • jungkook
  • namjoon
  • seokjin
  • taehyung
  • yoongi
-peachygxrl -peachygxrl Mar 29
Iya , nilah dia suami ke-4 🌚😂 Maaplah tamak HAHAHAHAH 😂
jimintimunn jimintimunn Apr 09
Aku ingat lagi kat MR EGO tu, aishh tak hbis hbis Seongwoo dengan Elsa tu😂