Imposibil - volumul 1 -

Imposibil - volumul 1 -

670K Reads 21.1K Votes 42 Part Story
Andreea Catalina By AndreeaCatalinaMihai Updated Nov 05, 2014

ATENȚIE! ÎN CURS DE EDITARE 

Inteligentă, realistă, independentă. Acestea sunt cuvintele ce o descriu pe Lara Stewart, o tanără de numai 16 ani. Fiind destul de riguroasă când vine vorba de băieti, această își exprimă întotdeauna părerea sinceră. Reacțiile posibililor ei pretendenți nu sunt tocmai ceva ce o interesează pe Lara.  
  Dar Justin... Justin reușește să-i schimbe mentalitatea. Reușește să-i arate ce înseamnă să fi atras de cineva, să te gândești în fiecare secundă la acea persoană, să o cântărești ori de câte ori o vezi cu privirea... Să o iubești. 
  Totul se intamplă într-un singur moment: acea scânteie, fluturași în stomac, priviri aruncate pe furiș, toleranță, un sărut. Lara se lasă pradă iubirii lui Justin -un adolescent faimos în întreaga Americă- dintr-o simplă greșeală. Dupa nenumărate încercări eșuate, baiatul reuseste într-un final să îi câștige dragostea Larei.  
  Diferența de varstă dintre ei nu îi împiedică să-și trăiască "marea iubire". Însă... Trecând prin câteva etape ale vieții, ei realizează că iubirea lor e în zadar. Că toate lucrurile și sacrificiile pe care le-au făcut unul pentru altul, au fost degeaba. 
  "Imposibil" prezintă o poveste de iubire neputincioasă dintre doi adolescenți loviți de sentimentele tinereții.  
   
  Toate drepturile rezervate: Mihai Andreea Cătălina

 • change
 • famous
 • imposibil
 • iubire
 • justin
 • lara
 • love
 • popular
Dacă nu e copiată, cum de ţi-a venit să "compui" versuri cu rimă în limba engleză (cap. 17), când se vede clar că la limba română ai probleme de exprimare şi de gramatică ???
În primul rând, am spus de "n" ori că povestea este în curs de editare. Am scris-o acum 4 ani! Cred ca am scris şi în descrierea cărții. 
               Iar dacă am copiat numele, cât şi toată cartea -precum zici tu-, de ce nu eşti amabilă să-mi arăți o carte asemănătoare acestei cărți?
Briaflori3 Briaflori3 Aug 29, 2017
Eu am dulapul plin.Dar nu-mi place sa nu-mi vad parintii😢😢😢😭😭😭
manwithbigdick manwithbigdick Jul 27, 2016
Mereu fata face pe inabordabila...imi place! 😍😂🙈🙈💚💛💜💖
AlinaNailsShehu AlinaNailsShehu Dec 07, 2016
Îmi cer scuze ca spun asta dar daca am citit eu bine Laura are 16 ani. Fata asta din poza pare de 40 scZ ca iti fac observația asta dar e penibil totuși are 16 ani mai bine o pui pe ariana grande
Fuckinglady Fuckinglady Dec 12, 2016
Nu mai scrie de parca ai vorbi cu noi
               Scrie de parca ai gândi tu in mintea ta