Partner 『JungHyo』

Partner 『JungHyo』

1.9K Reads 381 Votes 3 Part Story
A POTATO GIRL✿ By jeonkimin_ Updated Dec 27, 2017

❝Kalau jatuh cinta tu adalah suatu jenayah, kenapa polis tak tangkap dia? Sebab dia, aku jatuh cinta❞


+++

Jadi Partner dengan lelaki selalu acah Cool membuatkan hidupnya tidak tenang. 

Ada saja nak digaduhkan bila bersua.

+++

❝Dalam banyak-banyak manusia, muka kau juga yang aku kena hadap hari-hari❞-Jeon Jungkook

❝Perangai awak ni memang teruk kan? Ey, ada juga makan selipar jepun nanti❞-Song Jihyo

+++

On-going

  • crime
  • exo
  • funny
  • jeonjungkook
  • junghyo
  • kookhyo
  • mission
  • mongji
  • romcom
  • seventeen
  • songjihyo
  • spy
parkhara_Ace parkhara_Ace Oct 17, 2017
Oh yesh... sila lah teruskan ff nie.. disupport 100% hehehehe...
infiresmongji infiresmongji Nov 11, 2017
Omo detective..... Imagining her boyish side pun dah buat ivy teruja 😂
_whitecookies _whitecookies Oct 25, 2017
Ape nieeeee author-nim!!!😣 Trailer pon dah best😆 Buat ff elok2 okey🙈❤Support dr blakang wuhh🙆😹
taeabangtan_ taeabangtan_ Oct 19, 2017
Maaa cookieee shooo encemmm hahaha jangan jelessss 😍😍, *mohon tendang patik smpai planet pluto*
Jangmi_97 Jangmi_97 Nov 27, 2017
Author cpatlah update...x sabar nih nk bce next chapter...I always support you..fighting author✊
taeabangtan_ taeabangtan_ Oct 19, 2017
Ff uuuuu semuaaa best best huwaaaaaa patik jeles terhadap betaaa 😭😭 Taaa sabar nak bacaa ,updatee soon 😍 Fightinggg authornimmm !! 💪