[C] When Mongji Vs Alien

[C] When Mongji Vs Alien

13.9K Reads 2.4K Votes 32 Part Story
[ h y e i n ] By baehyn_ Completed

HR - 25 in fanfiction


Splashh! 

Rambutnya yang jatuh menjuntai di rautnya.  Jelas nampak wajahnya yang kemerahan menahan marah. 

"Taehyung..  Save my name" bisiknya di cuping telingaku. 

"Tak perlu kut" 


Aku tak tahu camne.. Bagaimana.. Perkara nih boleh terjadi. 

"Say it" senyumnya. Senyuman sinis tak lekang dari bibirnya. 

"Eo?" aku blur jap. 

"Palliwa dear" desaknya

"Op-oppa?" pipiku terasa panas 

"Ommooo!  Kau blushing! Kyeopta!" dia cuit hidungku. Aku menyorokan senyumanku. 

Tapi apabila bahagia mula datang menyapa.. Derita mula menjelmakan diri. 

"Hentakan yang kuat pada kepala taehyung...  Kemungkinan peluangnya 50-50" air mataku jatuh setitik demi setitik. 

"Jihyo ah...  Sabar nae?" aku pandang jungkook. Aku senyum. 

Tak cukup dengan itu.... Hidupnya diuji lagi...

Baca kisah jihyo dan taehyung dalam When Mongji Vs Alien...

Tehee...  Ff nih hambar au.. Author dh bg amaran...

  • alien
  • bts
  • fanfiction
  • jihyo
  • klost
  • mongji
  • taehyung
Aku rasa kau ni tak puas hati dgn lantai ni ingatlah dimana kamu pijak..
ParkNurin ParkNurin Jan 03
Nak tanya jihyo memang panggil jin dengan jimin tu hyung ke?
mintstar_ mintstar_ Nov 08, 2017
kalau aku, aku pon tak bersyukur. silap ii aku masuk hospital sakit jiwa😂🔥
mintstar_ mintstar_ Nov 08, 2017
dan orang macam kau patut pupus juga. menyebabkan ramai org mengalami sakit jiwa akibat perangai dan soalan tak masuk akal kau😂🔥
mintstar_ mintstar_ Nov 08, 2017
itu bukan love bite. love bitter ah 😂😂 love bite lain cerita😂❤
mintstar_ mintstar_ Nov 04, 2017
alah, bersyukur aje la dia keras. kalau lantai tuh lembut and then berlubang tak ke lagi teruk. silap ii muka kau pecah nnti😂😂