Make me love you

Make me love you

127 Reads 27 Votes 7 Part Story
princesscoco_2711 By princesscoco_2711 Updated Nov 18, 2017

"Berhenti daniel! Jangan paksa saya untuk buat benda yang saya tak suka. Kalau saya tak sedar perangai awak yang sebenarnya! Memang sampai bila-bilalah awak akan terus menipu saya" -Nadia Sofea-

Malangnya hidup nadia selepas gagal mengecapi kebahagiaan bersama seorang lelaki yang bernama Daniel Ryan,datang pula seorang lelaki yang akan diijab kabul sebagai suaminya yang sah. 

"hoi... Buta ke!? Tak nampak orang tengah jalan. Harap muka je handsome, tapi mata letak dekat lutut" -Nadia Sofea-

"I know what you mean . so please stop it "- Ikhwan Harith-

"macam mana mamat ni boleh faham apa yang akau cakap....jangan-jangan dia orang Malaysia,tapi tak kan lah kut sebab muka macam orang korea."-Nadia Sofea-

"Harith.... I rindu sangat-sangat dekat you and I still love you so much. please kita balik macam dulu, kita mulakan hidup baru." -Sarah Aqira-

"aku tak tengok muka kau. So please get out!"- Ikhwan Harith -

Kalau hidup dalam hubungan tiada ujian, maka tiada erti hubungan itu. Mampukah Harith dan Nadia bahagia hingga akhirnya? Berjayakah Harith mempertahankan hubungannya dengan Nadia? Atau adakah Harith akan pulang semua ke pangkuan Sarah? Dan mungkinkah bahagia akan terus menjadi milik mereka?

  • akmalafiq
  • asyrafdenial
  • cinta
  • denialryan
  • ikhwanharith
  • nadiasofea
  • romance
  • sarahaqira

No comments listed yet.