Een Drama Vol Liefde (On Hold)

Een Drama Vol Liefde (On Hold)

2.1K Reads 199 Votes 11 Part Story
M. Claire By clairetie Updated Apr 09, 2018

(Wordt momenteel aan gewerkt)

UVAK series boek 2

"Ik haat je, Eros Estevan. Ik haat je fucking ego en je perfecte babyface, maat. Het is oorlog, hoor je me, oorlog!"

-

Abby Versteeg is een drama fanaat, dat is iets wat we allemaal wel weten. Haar hele leven droomde ze van een plek binnen de UVAK; de universiteit van artistieke kunsten, en nu ze deze heeft doet ze er alles aan om te kunnen blijven.

Wanneer haar derde studiejaar begint kan ze niet wachten om te beginnen met de nieuwe eindproductie van het jaar; Peter Pan, begeleidt door haar nieuwe (toch wel sexy) docent meneer Botsma. 

Niets of niemand kan tussen haar en haar acteertalenten in komen; Abby is de beste van haar leerjaar, totdat uitwisselingsstudent Eros Estevan opnieuw haar spotlight steelt en dat pikt ze niet.

Samen met haar beste vrienden Lena, Adam en Jared probeert ze maar wat van het jaar te maken, maar niet alles verloopt even soepel als ze verwacht had wanneer haar ouders flinke ruzie krijgen en Abby er de dupe van is. 

Kan ze het leerjaar halen, de problemen van haar ouders oplossen en in de tussentijd haar hoofdrol op het podium bemachtigen? Schuilt er onder het enorme ego van Eros misschien toch een verbazingwekkend leuke jongen of is hij gewoon een egocentrische lul in een groene maillot?

Lees het in: Een Drama Vol Liefde. (Een spinoff van: Een Canvas Vol Liefde)

  • drama
  • liefde
  • ouders
  • problemen
  • romantiek
  • school
  • toneel
  • universiteit
  • vriendschap
linedemaeght linedemaeght Nov 04, 2017
Excitedddd en ik kan me helemaal voelen in Abby lol jongens zijn een (on)bekend terrein voor mij hahaha
xxFientjexx xxFientjexx Feb 06, 2018
Hahahhaha ik hou echt van Abby als ik dit al lees wordt ik al blij van der ik denk kwa karakter dat ze ook meer mijn type is en dat ik me nog beter in haar kan verplaatsen😏😊 straight to the point!
xxFientjexx xxFientjexx Feb 06, 2018
Wauw waarom als ik dit lees voel ik me aangesproken... echt gwn precies mijn leven dit😂😅 Abby en haar jongens drama..... ik wou dat ik de ware eens tegen kwam.😬
manonvanleur manonvanleur Oct 22, 2017
Als die geen haat/liefde relatie krijgen weet ik het ook niet meer