Luciana

Luciana

330K Reads 18.4K Votes 74 Part Story
doallthingswithlove By doallthingswithlove Completed

Toscane, 1475 
Opeens voelde ik zijn lippen op de mijne. Een intense warmte verspreidde zich over mijn lichaam en ik wilde niets liever dan bij hem zijn. 
Maar kon dit? Hij is rijk, knap en verloofd met de dochter van de familie voor die ik werk. En wie ben ik? Een arm dienstmeisje wie voor een rijke familie werkt. Uiteindelijk was ik het die de kus onderbrak. 
Zijn blauwe ogen schitterden. Met zijn hand streek hij een verdwaalde haarlok achter mijn oor. 'Ik hou van je Luciana,' fluisterde hij.

LucianaMertodirjo LucianaMertodirjo Jun 19, 2016
Omg ik heet ook Luciana echt super toevallig dat ik dit boek tegen kwam trouwens super leuk boek @doallthingswithlove
Saraline2000 Saraline2000 Jul 02, 2015
Ik vond dat ik wel eens iets van je mocht lezen en dit verhaal trok al een hele tijd mijn aandacht, dus bij deze ben ik er in begonnen! 
               Heel erg goede proloog, die zeker mijn interesse heeft gewekt! :D
Aerod12 Aerod12 Oct 25, 2014
Supergoed geschreven!
               Heel mooi!
               Geen spelfouten, en de leestekens goed neergezet!
               Xx
doallthingswithlove doallthingswithlove Oct 13, 2014
@X-lucy-X haha dat is nog eens toevallig!! :) Laat het me vooral weten als je nog meer gelijkenissen tegen komt! Haha geweldig dit! :)
X-lucy-X X-lucy-X Oct 13, 2014
ja ik vind het zkr leuk en ja de betekenis van de naam is zonlicht! oow ik ben verder gaan lezen en zag de naam Felicia. en je raad het niet maar dat is mijn 2de naam ik lieg echt niet hahahaha!!! ;) @doallthingswithlove
doallthingswithlove doallthingswithlove Oct 12, 2014
@X-lucy-X Ja klopt! Daar heb je gelijk in. Wat leuk!! :D Toevallig komt in het volgende hoofdstuk, gezien vanuit Isabetta's perspectief, letterlijk aan het licht waarom ze voor de naam Luciana heeft gekozen ;) Maargoed, bedankt voor je leuke comment en ik hoop dat je mijn verhaal leuk vindt! x