Ecoul șoaptelor

Ecoul șoaptelor

22.3K Reads 3K Votes 48 Part Story
ɓყαɳ૮α  εℓყรα By byancaelysa Updated Dec 16, 2018

Lectură suplimentară pentru cititorii poveştii HRĂNEŞTE-MĂ CU IUBIRE.
  Poate fi citită şi individual. Pentru mai multe detalii, vizitați primul capitol 《Introducere》.
  Această poveste nu se vrea a fi o adevărată operă literară. Detaliile prezentate sunt strict rodul imaginației mele, dar mă bazez pe o documentare masivă care atestă verosimilitatea faptelor expuse.

 • abis
 • concurswattopiulie
 • ecou
 • hrănește-mă-cu-iubire
 • infinit
 • proza-scurta
ATEach ATEach Sep 15, 2017
Hei! Asta o să fie interesant! Mi se pare o idee foarte originală! Multă inspirație şi chef de scris îți doresc. Pupici!
AlmaIlms AlmaIlms Sep 19, 2017
Wow. Descrierea pare foarte interesantă. Și sunt sigură că e enorm de multă muncă în spatele acestei lucrări. Îți urez succes. Nu știu de ce, dar sunt sigură că va fi o lectură foarte, foarte bună și captivantă.
Florentina_Ioana Florentina_Ioana Sep 29, 2017
Felicitari pentru noul proiect! Un mod nou de a transcrie o frumoasa poveste pe care mi-am dorit nespus sa o citesc, iar tu mi-ai oferit-o in dar. Multumesc!
               Pupici multi!😘😘😘❤❤❤
gabrim22 gabrim22 Apr 19, 2018
Hmmm, lectura suplimentara?? Nu-mi place cum suna, e prea sec,prea... nu stiu cum. Volumul 3 cred ca merge ptr ca are legatura cu volumul 2.
Mirajsandra Mirajsandra Oct 08, 2017
Asteptam sa scri la Fata de la rascruce si am uitat cu totul ca ai spus ca te apuci la Ecoul soaptelor.Te pupicesc de nu te vezi si te las sa vad daca acuma ca am alt nume ma recunosti , asta daca ti a fost si tie putin dor de mine.
AlmaIlms AlmaIlms Sep 19, 2017
Tu nu faci exagerări de amorul artei, draga mea 😂 Așa că sunt liniștită.