[H] Akak Pengawas Itu Aku Punya

[H] Akak Pengawas Itu Aku Punya

40.2K Reads 2.3K Votes 19 Part Story
Jinha.Jeon By jinhapark_ Updated Feb 28, 2018

4 orang pengawas perempuan yang cantik lagi bergaya. Di minati satu sekolah disebabkan kecantikan mereka, perangai mereka yang jenis happy-go-lucky kecuali ketua mereka yang beperwatakan dingin dengan semua orang. Memang terkenal satu sekolah sebagai 

"The SGirls". 

Di beri nama yang sebegitu disebabkan mereka memang pandai semua jenis program yang di anjurkan, pasti mereka masuk. 



Suatu hari mereka di berikan satu tugasan untuk menjadi mentor kepada satu kumpulan lelaki yang amat terkenal dengan kenakalan mereka yang amat menyakitkan hati dan jiwa raga. Mereka kena mengajar pelajar² lelaki itu semua pelajaran dengan rela supaya mereka berubah dan membantu mereka untuk
tidak di buang sekolah disebabkan masalah displin yang amat teruk.



"Tolong bagi kerjasama dengan aku. Jangan sampai aku gunakan kekerasan"-Nur Aisyah Farhana

"Buat ape aku nak bagi kerjasama dengan kau?" -Muhammad Luqman Wong

"Tolong ambilkan aku air." -Nur Qairyna Maisarah

"Kau ade kaki kan? So gunakannya sebaik² mungkin" -Muhammad Irfan Hakimi

"Aku cuma nak tolong kau je. Jadi tolong fokus please" -Nur Suzana Irdina


"Buat pe kau nak tolong aku? Just waste your time dear" -Muhammad Nazrin Haykal

"Aku cakap boleh tak kau dengar untuk sekali pun jadilah" -Nur Qaisara Marissa

"Nothing function aku dengar cakap kau" -Muhammad Imran Hakim 


Start:6/11/17
End: