Guns and Love H.S. I.The game begins

Guns and Love H.S. I.The game begins

183K Reads 9.2K Votes 44 Part Story
-Styles- By -Styles- Updated Nov 19, 2017

Rebecca Jonshon era fata aceea timida din clasa a11-a ,tocilara din ultima banca care nu vorbea cu nimeni,nu iesea niciunde ,nu avea prietenii defapt avea cartile singurele pe care le considera prietene.Niciodata nu  iesea in evidenta.
Dar ceva s-a schimbat in ultimul timp,dupa  divortul parintilor ei Rebecca suferise mult,intunericul puse stapanirea pe ea,din fata aceea timida a devenit fata rece si fara inima in scoala toata lumea se ferea de ea si gasca ei cu care isi facea veacul la o cabana parasita din Los Angeles.Drogurile si alcolul sunt singurele care ii alina suferinta.
Atunci cand mama ei decide ca nu mai poate cu ea o trimite la tatal ei care sta in Miami.
Viata ei se schimba radical aici ea afla ca tatal ei si-a refacut viata cu o scorpie sugatoare de bani care si-a adus si viermele ei de copil Connor,care de cand a ajuns in casa asta ii face avansuri si o atinge fara macar sa aiba vreo remuscare.Rebecca nu poate sa-i zica nimic tatalui ei pentru a nu-l ranii , vede ca el chiar tine la mtfk-sugatoare de bani.Dar cand ajunge la liceul de aici viata ei se schimba si mai mult pe zi ce trece cand il intalneste pe El.
Cel care ii schimba viata si ii arata ce e iubirea,Harry Styles bad-boyul liceului..Cel care se joaca cu inimile tuturor feteleor din cauza lui nu prea mai sunt virgine in scoala .
La inceput pentru amandoi e doar un joc prostesc el ii vrea doar ce are in pantaloni iar ea cum e rece si fara inima se joaca cu el.
Oare vor invata sa se iubeasca?

  • drugs
  • fight
  • guns
  • harrystyles
  • love
  • money
-Styles- -Styles- Sep 06, 2014
@Lizzie_sehf3  Mulțumesc . Si am corectat capitolul , dinou . :))
xLailax xLailax Jul 24, 2014
Probleme in casa asta cu gradina botanica .. hmm nu-mi place mama vitrega si nici Connor . dar cred ca el o sa schimbe actiunea =]]]]
xLailax xLailax Jul 22, 2014
OMg imi place tare mult inceputul . e foarte captivant omule .. pacat ca a avut loc un viol :( . Abia astept sa citesc toata povestea si uu Styles ♥
DidyMgh DidyMgh Jan 26, 2014
Opaaaa,e interesant si am impresia ca acest Conner a.k.a jigodie a.k.a fratele ei o sa faca probleme in viata ei....deci da,vreau next!
flo3alexa flo3alexa Jan 26, 2014
Interesant! Suma foarte promitatoare aceasta poveste!! Bafta in continuare la scris si ne recitim la urmatorul capitol :-)
-Styles- -Styles- Jan 26, 2014
@magnifique_ Mersi de parere.Sunt greseli care mi-au scapat deci noo o sa fiu mai atenta.Recunosc ca la prolog seamana dar in capitolele viitoare nu o sa aiba nimic in comun cu DL.Pentru ca o sa fie doar treaba cu armele , droguri nu cred ca o sa apara.