[COMPLETED] Switching soul (Boboiboy w Fang)

[COMPLETED] Switching soul (Boboiboy w Fang)

7.2K Reads 2K Votes 45 Part Story
Mich_neechan By elyanazara Completed

Highest Rank #34 in Fanfiction

"Nah Pang, donut kegemaran kau" -Kaizo
"Eh? Takpelah kapten. Terima kasih" -Fang
"Kapten?" -Kaizo
"Eh tak tak! Maksud saya, abang, ya, abang Kaizo. Hehehe" -Fang
"Pelik...." -Kaizo
~~~
"Boboiboy, kenapa kau pakai jaket kau dekat pinggang, lepastu, mana topi kau? Lepas tu...." -Ochobot
"Diam ah! Bisinglah kau!" -Boboiboy 
"Kenapa dengan Boboiboy ni?" -Ochobot
~~~
Sejak Boboiboy dan Fang termasuk ke satu lohong hitam milik musuh mereka, roh mereka bertukar. Boboiboy di dalam badan Fang manakala Fang di dalam badan Boboiboy. Mereka tidak tahu cara untuk menukar semula badan mereka. Rahsia ini cuba disimpan namun hari demi hari perwatakan mereka berdua juga berubah. Boboiboy yang berada di dalam badan Fang mula bersifat seperti Fang, sama juga dengan Fang yang berada di dalam badan Boboiboy. Dan satu hari..... mereka lupa siapa diri mereka sendiri...

[Also include Special Part]

-cover by: @asuka17-

Ps: Ni bukan cerita ship pasal Boboiboy dan Fang. Sape ship diorang berdua ni, author slash korang😤

  • alien
  • boboiboy
  • fanfictionline
  • fang
  • human
  • kaizo
  • malay
  • superhero
  • wattys2017
Kadang tidak faham dengan yang dikatakan😂😂😂
                              (Berusaha faham saja)
misuto379 misuto379 Jul 17
Pastu kena temu ramah orang, tangkap gambar tempat kejadian, kan? Kan?
asuka17 asuka17 Jul 18
Hahhahaaahahha! Fang-kun, stop it. Aku sakit perut gelak 😂
asuka17 asuka17 Jul 16
Saya pun kurqng menyukai :3 First ingatkan ni tengang bxb sebab cover buku ni. Hehehe...
light_owl light_owl Jul 15
Hehe..  Tersalah faham pada mulanya. Sebab tgk cover buku tu😅😅
ejenfatini ejenfatini Jul 17
Oh, awak seumur dengan saye.. Apepun, cerita yang menarik dan lawak! Haha, macam PT3 Geografi..