Switching soul (Boboiboy w Fang)

Switching soul (Boboiboy w Fang)

900 Reads 337 Votes 13 Part Story
elyanazara By elyanazara Updated 3 days ago

Recently rank #176 in Fanfiction

"Nah Pang, donut kegemaran kau" -Kaizo
"Eh? Takpelah kapten. Terima kasih" -Fang
"Kapten?" -Kaizo
"Eh tak tak! Maksud saya, abang, ya, abang Kaizo. Hehehe" -Fang
"Pelik...." -Kaizo
~~~
"Boboiboy, kenapa kau pakai jaket kau dekat pinggang, lepastu, mana topi kau? Lepas tu...." -Ochobot
"Diam ah! Bisinglah kau!" -Boboiboy 
"Kenapa dengan Boboiboy ni?" -Ochobot
~~~
Sejak Boboiboy dan Fang termasuk ke satu lohong hitam milik musuh mereka, roh mereka bertukar. Boboiboy di dalam badan Fang manakala Fang di dalam badan Boboiboy. Mereka tidak tahu cara untuk menukar semula badan mereka. Rahsia ini cuba disimpan namun hari demi hari perwatakan mereka berdua juga berubah. Boboiboy yang berada di dalam badan Fang mula bersifat seperti Fang, sama juga dengan Fang yang berada di dalam badan Boboiboy. Dan satu hari..... mereka lupa siapa diri mereka sendiri...

-cover: credit to owner-

Ps: Ni bukan cerita ship pasal Boboiboy dan Fang. Sape ship diorang berdua ni, author slash korang😤

Notes: OOTS is coming!!!!😆 Wanna know what is OOTS? It will be in this book soon! Wait for it!💕

misuto379 misuto379 Jul 17
Pastu kena temu ramah orang, tangkap gambar tempat kejadian, kan? Kan?
asuka17 asuka17 Jul 18
Hahhahaaahahha! Fang-kun, stop it. Aku sakit perut gelak 😂
asuka17 asuka17 Jul 16
Saya pun kurqng menyukai :3 First ingatkan ni tengang bxb sebab cover buku ni. Hehehe...
light_owl light_owl Jul 15
Hehe..  Tersalah faham pada mulanya. Sebab tgk cover buku tu😅😅
Oh, awak seumur dengan saye.. Apepun, cerita yang menarik dan lawak! Haha, macam PT3 Geografi..