Süper Mertio'nun Ölümsüz Süperli Maceraları((DÜZENLENİYOR)

Süper Mertio'nun Ölümsüz Süperli Maceraları((DÜZENLENİYOR)

  • WpView
    Reads 14,146
  • WpVote
    Votes 273
  • WpPart
    Parts 100
WpMetadataReadMatureOngoing
WpMetadataNoticeLast published Sun, Apr 23, 2023
WpInfo
Fiction
Fantasy
On yaşındaki Mert Kara Tütün için kahramanlık sadece bir çocukluk hayali değil, Sihirt evreninden gelen gizli bir sorumluluktu. Burcu ise Mert'in bu devasa sırrından habersiz, onu sadece mahallenin koruyucusu ve çocukluk aşkı olarak bellemişti. Mert, o yıllarda Burcu'nun hislerinin basit bir hayranlıktan öte, derin bir platonik sevda olduğunu anlayamamıştı. Ancak yıllar sonra İstanbul'da, 50. Yıl Kazım Karabekir Anadolu Lisesinin sınıf kapısından içeri girdiğinde, geçmişin aslında hiç geçmediğini fark edecekti. Zaman akıp gitmiş, roller değişmişti. Artık kaderin ipleri Mert'in ellerindeydi ama bu sefer kalbindeki fırtınayla baş etmek zorunda olan taraf Burcu değil, bizzat Mert Kara Tütün olacaktı.
All Rights Reserved
Join the largest storytelling communityGet personalized story recommendations, save your favourites to your library, and comment and vote to grow your community.
Illustration

You may also like

  • Kanlı Lordun Gelini
  • Bir Cadının Bedeninde Uyandım
  • Katman :1451( Düzenleniyor) (+18)
  • FIRTINA ZAMANI
  • KIZIL GECE
  •  Sonu Kötü Biten Yan Karakter Oldum!
  • The Villainess turns the Hourglass|•ÇEVİRİ {Tamamlandı}
  • YASAK TOPRAKLARIN GELİNİ+18
  • İçimdeki Canavar (TAMAMLANDI)

Kaderim hakkında bebekken bir anlaşma yapılmıştı on sekizime bastığımda resmi olarak kanlı lordun gelini olacaktım. Kanlı Lordun yaşadığı diyar karanlık, kasvetli, ucu gözükmeyen ormanlarla kaplıydı. O yer nefes alınamayacak kadar ürkütücüydü babam kralın baş danışmanıydı aynı zamanda konsey üyesiydi, kral kanlı lord ile verdiği mücadeleyi kaybetmişti. Ama lord merhamet gösterebileceğini söyledi tek bir şartla kendisine soylu bir kandan gelen bakire bir kız hediye edilmesini talep etti. Bunun sonucunda kurban ben seçilmiştim konsey üyelerinin kızları yoktu ne de kralın, soylu bir kandan gelen bir kızı vardı, kurban biri lazımdı işte o kız bendim ben Diana Miller kanlı lordun geliniydim. Kanlı lord gitmeden önce kulağıma fısıldadı; Omaytra theta tali tau zeta kowdra. "O gün gelene kadar seni bekleyeceğim zümrüdüm." ------ "Biliyor musun sarhoş olabilmeyi çok isterdim." "Ne oldu da bir anda konuyu değiştirdin." "Hiç anlamıyorsun.." "Neyi?" "Bu yaratığın seni ne kadar sevdiğini!" ------ DİKKAT:⚠️ Smut, Yakınlaşma sahneleri ve tralvmatik, korku, şiddet sahneleri içerebilir bunu bilerek okuyun yada okumayın.

More details
WpActionLinkContent Guidelines