NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
My Cikgu, My Hubby! ✔

My Cikgu, My Hubby! ✔

1.4M Reads 58.4K Votes 85 Part Story
Dhia Eiyla By Eiyla94 Completed

NUR AQILA~ satu permintaan yang tidak masuk akal. Nonsense! I'am 19 years old, tapi dah nak kena dinikahkan. Eish, ummi dan babah tak boleh buat aku macam ini. Ini bukan zaman dulu-dulu. Kahwin atas dasar pilihan orang tua? Semua tu dah kuno.
  Tapi segalanya seakan telah ditetapkan. Aqila terpaksa! Dipaksa kahwin. Dengan cikgu pulak tu! ish.. 
  "Err.. sebenarnya, macam yang awak cakap. I'm still young. And yes, I should live life a bit rather than rushing into a marriage. Tapi, ini adalah kehendak keluarga jadi hendak tak hendak saya kena terima hakikatnya.'' Kata Aqila.
  ASYRAF~ "Saya terima awak, Nur Aqila Haji Sulaiman seadanya awak. Dan kalau pasal ibu, janda, ke apa ke, itu belakang kira. Saya cuma akan jalankan tugas untuk menjaga awak. kalau awak tidak bersedia, saya tak akan paksa biarpun halal untuk saya. Awak boleh sambung belajar kalau awak nak, it's open to you cuma, kena jaga batas pergaulan, jaga diri dan maruah saya sebagai suami.'' Sungguh tenang sekali hati mendengarnya. Tak akan paksa biarpun halal untuk dia? Yes! Maknanya, kalau kahwin nanti, dia tak akan paksa aku. Yes! sekali lagi sebab dia benarkan aku untuk sambung belajar. Yes! Yes! Yes!
  Selami hidup berumahtangga cikgu & anak muridnya ini dalam "My Cikgu, My Hubby!''  dapatkah Aqila memupuk rasa cinta pada cikgu a.k.a suaminya ini? 
  *****
  ©All Rights Reserved 2013 
  HAK CIPTA TERPELIHARA
  *AMARAN : Sebarang bentuk pencetakan tidak dibenarkan sama sekali samaada dalam apa jua bentuk atau alat kecuali setelah mendapat keizinan penulis sendiri. Watak-watak yang terdapat dalam novel ini adalah hasil kreatif penulis, begitu juga dengan ilustrasi kulit luar adalah hasil kreatif ilustrator semata-mata dan tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau mati.

Arlyndhaa Arlyndhaa Nov 05, 2016
Hai.. reader from indonesia.. tertarik walaupun harus dibaca berulang agar paham.. 😁
damburi damburi Feb 04, 2016
Do read my new teen fiction Humutan. Thank nice to have my new reader ^^
damburi damburi Feb 04, 2016
Do read my new teen fiction Humutan. Thank nice to have my new reader ^^
millah257 millah257 Aug 14, 2016
Kalau dah jatuh cinta..yg haram pun boleh jadi halal tau..bukan sekadar physical je..rohani pun tergugat..
                              Tak dinagikan..di usia 19 tahun ni bila dengar ayat gini boleh tersinggung..
- - Aug 10, 2015
cite sma..last2 jtuh cinta.bla bla..beranak..yeahh..happy endingg..-,-