Bangtan Academy 2 : The Daredevils

Bangtan Academy 2 : The Daredevils

18.7K Reads 3.5K Votes 42 Part Story
❝ 아이샤 ❞ By thereissyah- Updated Nov 27

"I wonder why did they bleed. 
Why it's feels so alone. 
Then I wonder how I survive it. 
Why am I survived? 
There's another story, written in blood, in tears and in despairless. "

Walaupun aku tak ingat siapa diri aku, aku akan buktikan kepada mereka kebolehan aku. Aku cuba sedaya upaya untuk menjadi yang terpilih. Namun, selepas dipilih aku menyesal. Mereka hantar aku ke tempat di mana nyawa aku asyik diburu. Hari demi hari, cabaran besar asyik menimpa aku sehingga aku rasa aku akan maut di sini. 

"Once we were heroes, but everything has changed since then.. "

--
Started: 13 . 6 . 17 [OG] 
Ended: 

Highest rank: #2 in Science Fiction on 180617

[Sequel to Bangtan Academy] 

❗Plagiarism is not allowed ❗

Note: Beberapa chapter diprivatekan atas sebab-sebab tertentu. Sila follow author dulu baru semua chap available ya 😊

  • bangtan
  • bts
  • btsscifi
  • jhope
  • jin
  • jk
  • jm
  • mutants
  • rm
  • sciencefiction
  • sonyeondan
  • suga
  • tae
  • thedaredevils
  • wanton
Seokjin pun boleh jadi jugak sebab dia jugak yg dpt virus dan dimanipulasi secara x habis
Beautaefool- Beautaefool- Nov 30, 2017
Ya Allah siri kedua rupanya!!patut aku x paham natang apa pon astaga..jap jap aku p baca siri pertama dulu😂😂
aq dh syak jin awal2 mse die bgithhu psl kelemahan mutant tahap 10 .. sedangkn die x prnh brlawan pon nan mutant sblomnye
Beautaefool- Beautaefool- Dec 02, 2017
Memang dalam group kawan aku yang aku sendiri menyampah,aku sorang je ada imaginasi tinggi. Yang lain gedik katanya imaginasi tu x berguna..haaa tengok??imaginasi tinggi ni boleh guna untuk baca cite camni..kalau dorang baca aku syak mesti diorang x paham pape😂
BangYeolRi BangYeolRi Dec 02, 2017
Aduhhh~asal saya x tau ada book 2!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
you mean,those scary leader,bionics and mutants still alive???heol.....unbeli'bubble'