NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
På hal is

På hal is

176 Reads 28 Votes 15 Part Story
SaraDalengren By SaraDalengren Updated 5 days ago

Hemlig kärlek, svikna förtroenden och den största frågan av alla: kan man lita på en professionell player?

Julia går andra året på lärarprogrammet i Karlstad och är sorgligt ointresserad av killar tills hon möter Taavi, finsk hockeyspelare och inne på sin andra säsong för Färjestad. Trots hennes aversion mot killar i allmänhet och sport i synnerhet, inleder de en romans och Julia tänker inte låta varken hockeygalna väninnor eller det faktum att hennes erfarenheter av det motsatta könet är koncentrerat till kärleksromanerna hon slukar, stoppa henne.

Kan den första kärleken även vara den största kärleken? På hal is är en berättelse om förälskelse, heta bastubad och en galen finsk farmor.

*Den här berättelsen är färdigskriven och jag kommer att dela med mig av ett par delar i veckan.

Oooh, ruffigt bostadsområde. Redan här öppnar du för en hel del spänning och det utan att gå in på onödiga förklaringar och detaljer. Snyggt!
Här är föräldrarna och deras olikheter fint porträtterade.
Här presenteras Julia och hennes intressen ganska fint. Snyggt hur du lyckas få med "Fity Shades of Grey" utan att nämna titeln. Smidigt bruk av intertextuella referenser.
Jag gillar hur du i en enda replik lyckas beskriva förhållandet mellan den frihetssträvande Julia och hennes föräldrar som inte vill lämna henne ifred. Kort och tydligt!
Här känns det som om det kommer lite för mycket information om vännerna, med tanke på att man inte fått träffa dem ännu.