Pasiune Mortală

Pasiune Mortală

332K Reads 13.6K Votes 42 Part Story
H. By MaliaKozlov Updated Dec 26, 2016

❞Îmi poți rupe sufletul, îmi poți lua viața, mă poți bate, răni, omorî, dar pentru numele lui Dumnezeu, nu te atinge de ea!❞

  Septembrie 2014 - Alison Mercer, tânăra adolescentă de aproape 18 ani își adună familia formată din mama ei și tatăl vitreg, și se mută în Londra, tocmai din California. Aparent, afacerea famliei Mercer își muta sediile în ploioasa Londră, dar astea erau doar presupuneri.

  Când Alison dă peste Harry Styles, băiatul-vedetă din școala ei, parcă un mini-război se declanșează în viața ei, iar dezamăgirile și trădările se țin lanț. Lui Alison și lui Harry le era greu să își mențină relația întreagă când orice persoană din jurul lor încearcă să îi saboteze și să le distrugă micul paradis.

  Harry nu intră întâmplător în viața ei, ci scopul lui inițial e unul mult mai murdar, folosindu-se de Alison pentru a se răzbuna pe o veche persoană din viața lui. Situația ia o întorsătură neașteptată și asta face ca Harry să dobândească sentimente pentru Alison și planul lui se întoarce cu 360 de grade, ajungând să își dorească doar să o protejeze cu tot ce înseamnă ființa lui.

  Și din cauză că Alison era cel mai slab punct al lui Harry, ea devine ținta tuturor dușmanilor lui, transformându-i viața ei simplă într-una complicată și periculoasă iar pe a lui Harry să depindă numai de a-i fi alături ei și de a iubi-o indiferent de scandalurile, certurile și trădările din relația lor. Și mai ales, de a apăra-o de pericolele ce îi pândesc și de persoanele pe care le iubesc și care brusc își arată adevărata față.

Copyright ©2014-2017 Malia Victoria Kozlov.

Copertă: @LouisaAston

the_leprechaun13 the_leprechaun13 Aug 30, 2016
M-am gandit la profa de fizica mor, doar ca a mea e o hoasca
Welmazoella Welmazoella Mar 26, 2016
Doamnieeee asta are 10 pe linie la liceu.Eu aveam 10 pe linie intr-a 5-a.😥
GirlLoveUnicorn GirlLoveUnicorn Jul 07, 2015
mereu la fel... ca nu eu nu ma indragostesc de harry nooo... de parca cineva ii rezista lui Harreh
rebelionish rebelionish May 08, 2015
omg. ce-mi mai place :o poti sa realizezi asta si din faptul ca iti citesc afurisita de carte pe autobuz =))) afurisita in ghilimele spus, caci nu e deloc asa. imi place descrierea, imi place ca ne tii in suspans, omg, trec la urmatorul capitol imediat
CristinaTangi CristinaTangi Dec 29, 2013
Deja o ador este superba,minunata,NEEXXTT!!!!
               Cat mai repede<3