NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Pasiune Mortală

Pasiune Mortală

354K Reads 14.9K Votes 41 Part Story
irene By MaliaKozlov Completed

❞Îmi poți rupe sufletul, îmi poți lua viața, mă poți bate, răni, omorî, dar pentru numele lui Dumnezeu, nu te atinge de ea!❞

Alison Mercer, tânăra adolescentă de aproape 18 ani își adună familia formată din mama ei și tatăl vitreg și se mută în Londra, tocmai din California. Aparent, afacerea famliei Mercer își muta sediile în ploioasa Londră, dar astea erau doar presupuneri.

Când Alison dă peste Harry Styles, băiatul-vedetă din școala ei, parcă un mini-război se declanșează în viața ei, iar dezamăgirile și trădările se țin lanț. Lui Alison și lui Harry le era greu să își mențină relația întreagă când orice persoană din jurul lor încearcă să îi saboteze și să le distrugă micul paradis.

Harry nu intră întâmplător în viața ei, ci scopul lui inițial e unul mult mai murdar, folosindu-se de Alison pentru a se răzbuna pe o veche persoană din viața sa. Dar, situația ia o întorsătură bruscă pentru el, ajungând să cunoască pentru prima oară în viață cum e să iubești și să fii dependent de o persoană.

Alison se transformă prioritatea lui, Harry fiind preocupat numai de siguranța și fericirea ființei care îl salvase de la singurătate și nepăsare. Scopul lui se schimbă și devine cel de a apăra-o de pericolele ce îi pândesc și de persoanele pe care le iubesc și care brusc își arată adevărata față. Dar protecția lui Harry nu e întotdeauna suficientă, nu într-o lume așa bolnavă.

All Rights Reserved © 2017 Malia Kozlov

Copertă realizată de Louisa Aston

the_leprechaun13 the_leprechaun13 Aug 30, 2016
M-am gandit la profa de fizica mor, doar ca a mea e o hoasca
Cred ca am mai citit cartea asta odata dar nu era scrisa de tine, o fi fost plagiata?
Welmazoella Welmazoella Mar 26, 2016
Doamnieeee asta are 10 pe linie la liceu.Eu aveam 10 pe linie intr-a 5-a.😥
Karamel_S Karamel_S Feb 07
Și dacă s-a culcat, ce? Sexul e sex nu e o întâmplare nefericită.
Phanatic_2022 Phanatic_2022 Jul 07, 2015
mereu la fel... ca nu eu nu ma indragostesc de harry nooo... de parca cineva ii rezista lui Harreh
rebelionish rebelionish May 08, 2015
omg. ce-mi mai place :o poti sa realizezi asta si din faptul ca iti citesc afurisita de carte pe autobuz =))) afurisita in ghilimele spus, caci nu e deloc asa. imi place descrierea, imi place ca ne tii in suspans, omg, trec la urmatorul capitol imediat